tacksamma veckan!

Hej gänget.. soryy att jag inte skriver men det beror på att min dator är på lagning. Förhoppningsvis kommer den tillbaka på onsdag:)

jag har iaf haft en sjukt mysig helg. fredag kväll åkte jag och Sara in och mötte upp Emma i city. Vi satt på ett mysigt café i typ 3 h och bara snackade skit.

Lördag var vi inne i city en stund och myste runt. Jag och åkte hem och jobbade på kvällen då mina hostparents skulle på konsert..

Söndagen var jag uppe med tuppen, eller jaa vid 8tiden iaf:) Jag kände att jag ville in till city igen, men ingen var sugen på att föja med mig.. efter några om och men bestämde jag mig för att åka in själv.

Plugade i hörlurarna i öronen, Melissa Horn på hög volym och tog tåget mot the apple. Vädret kunde inte blivit bättre, 21 november, 15grader och strålande sol. Jag tog subwayn två hållplatser(20 block) och hoppade av vid Central Park. Ni som läst bloggen tidigare vet ju hur förälskad jag blev första gången jag var där. Denna gången toppade förra så du kan ni förstå hur härligt det var. Jag strosade runt i denna gigantiska park i tre underbara timmar. Jag hann se hur mycket som helst, samtidigt som jag satt ner långa stunder bara för att studera alla härliga människor som finns i detta land.

Valde att gå de 25 blocken som jag hade ner till Penn station. Jag tog det lugnt och fint och fönstershoppade en del. 5th ave är där alla de fian butikerna ligger så med  min lön finns det inte mycket jag har råd till där.. Jag gick sicksack mellan blocken mådde sååå hiiimla bra:D


Hem och jobbade öven söndag kväll då de skulle på samma konsert den kvällen. Jag fick besök av tre underbara brudar. Sara, Rebecca och Luisa. Vi beställde hempizza och hade en trevlig kväll med Beaty and the Beast på tvn.

Tittade på ensam mamma söker och slockande runt 2tiden..


puss

so long, anna


Precis som hemma...

Jag börjar känna mig som hemma nu!! Hemma i någon annans hus. Inte hemma på det sättet att jag vet vad allt finns och att jag kan ta precis vad jag vill ur skafferiet. Jag känner mig hemma med familjen:D

  • Geoff kör mig till tåget när det är mörkt för de inte vill att jag ska gå de 500meterna i mörkret.

  • Eva planerar att bygga om halv huset. Nej men hon har beställ nya golv till hela nedervåningen.. Är ju van att bo på en byggarbetsplats då min kära mamma mer än gärna bygger om det mesta hemma, i kungsbacka då vill säga. Eva ska också köpa nya möbler, soffor, måla om hela övervåningen, bygga om tvättstugan och ”källarrummet/lekrummet/träningsrummet. Hon ska samtidigt som detta också bygga en stor altan som ska sträcka sig runt stora delar av huset.. precis som hemma med andra ord...

  • George har redan planer vad vi ska göra nästa Halloween, medan jag försökte förklara att jag inte är kvar då:S jobbig sits!

  • De betalar min telefonräkning.

  • Jag använder bilen nästan precis när jag vill.. som hemma..

     

  • Största skillnaden är nog att jag tvättar mina kläder helt själv:) duktigt.. använder vita trosor och strumpor en vecka så jag kan tvätta vitt och sen svarta nästa vecka.. smart, smart!!

    Nu ska jag, Oliwia min hostpappa och hanskompisar pa NHL-match.

    So long dear friends :)


Julllebulle, min favvo!

Hej allesammans!

Julia kör en Opel, eller nej förresten det va visst en Merca:) Hahhah. guud vad jag har skrattat år det denna helgen. När min kära Julia kom hit berättade hon att hon körde en Opel, lagom stor och champangefärgad. Hon var nöjd och likså var jag att hon tyckte om sin nya bil. När hon två veckor senare ringde mig sa hon att hon inte längre trodde att det var en Opel utan att det var en Mercerdes-Benz. De är ju så himla lika, eller inte. Inte för attjag är någon bilspecialist men jags er iaf skillnade på en Opel och en Merca.-. Men vadådå jag älskar henne även om inte kan NÅGONTING om bilar.Nog om det!

Min helg har varti så himla bra. Juliet plockade upp mig på greyhounds bussstaionen  i Hartford vid halvtiotiden i fredagskväll. Vi tog bilen raka vägen hem till sängen och det kändes så tryggt och bra att få sova bredvid min kära vän igen..

08.00, elefanter springer runt på övervåningen. Hahhah. nej man Julia hade varnat mig om att det är lyhört från köket till hennes rum men jag trodde det bara var gnällspiken i Julia som tittade fram när hon berättade det. För er som känner mig väl vet att jag sover som en stock. Vaknar inte ens om någon dammsuger mitt rum. Men herregud vad det lät.  Vi hade ioförsig redan planerat att gå upp i hyfsad tid för att utnyttja all tid tillsammans, så det var ju inte hela världen att vi vaknade. Men jag vet vad jag ska köpa till Julia i julklapp nu iallafall. (läs inte detta Jullet) HÖRSELKÅPOR!!!!!

Jahopp, vi åt en smarrig frukost och packade ihop oss och styrde kosan mot "the big Mall". Det var minst sagt "big". vi strosade runt där ett bra tag och fick köpt oss lite nya saker/kläder till våran USA-samling! När mallet var avklarat tog vi "Opeln" och åkte till West Hartford centrum. Vi gick till bibblan och hyrde tre filmer och sen gick vi till ett Café som heter Cosi.. Mycket bra kedja som finns lite över allt:) Vi beställde in något som jag aldrig har stött på i Sverige iaf. SMORES! Vi fick en egen "grill" på bordet, kex, choklad och marshmellows. YUMMIE!! Där satt vi ett bra tag i solen. Uteservering, cirkus 20 grader och den 13 Nov. Då mår man:D

Ni kanske börjar tröttna på att läsa om hur bra allt är här. Ledsen men det kommer mera ;)

Nästa stopp på vår dag var på Outlet Marshalls, inget topppenställe men Julia köpte en halsduk och lite choklad. Vi tog bilen 150m meter och gick in i en matbutik. Ikväll stod tacos på vår menu. När vi gick och suktade efter allt gott i matbutiken kom Julia på en brilijant idé. På morgonen hade jag nämligen sett en supersöt lite park. Typ en damm, massa bänkar, broar och skog.. Idén var att ta en förätt på denna söta plats.. Vi köpte digestive och brieost. Mumma! Tacos och en burk Ben&Jerry slank ner i korgen också. Tjockisvarning!

Vi satt i den gulliga parken och åt vår förrätt. pricken över iet hade vartom vi hade köpt rätt ost vilket vi inte gjorde. Vi hade råkat köpa GET-brie. Smakade lite konstigt med den slank ner med kexen. Mätta och belåtna åkte vi mot Julias hem igen..

Vi såg en av filmerna vi hyrt för att hinna bli hungriga först. Blev en grymmefilm, 17 again! Zac är ju helt sjukt snygg. pinsamt att erkänna men men..Vi åt och såg en film till.. den sög. stängde av den efter 50 min..

pjamasen åkte på och vi såg den tredje och sista filmen i Julias säng.. Underbar dag med mysigt sällskap!

Söndagens elefanter var inte riktigt lika högljuda och vi vaknade vi 9tiden. In i duschen. Frukost och sen in i bilen mot IKEA. Har blivit stammis där nu men det var Julias första gång. Härligt med Köttbullelunch. Jullet slog till och köpte ett påslakan, medan jag lät plånboken vila. eller ja det va inte hela sanningen, jag köpte faktiskt enn kalles kaviar, marabou mint och ett 6pack med delicatobollar. Sistnämnda var dock en present till Jullets hostparents som tack för att jag fick komma:D

Påvägen hem gjorde vi en detour och åkte och spanade lite på Yale University. Känndes rätt ball att gå omkring där på campus faktiskt.. Alla, helt seriöst alla vi mötte där inne som var i 20årsålderna hade en YALE-tröja på sig.!Ballt, eller inte?!

Vi åkte hem och myste in i det sista. Vi såg til och med på Ensam mamma söker tillasmmans:D Härligt..

Julia verkar ha en grym familj och jag var SÅÅÅ VÄLKOMMEN dit igen. Gud så sköönt att jag blev godkänd av dem.


Nu sitter jag på bussen på väg hem mot NY igen. Kvinnan bredvid mig, eller rättare sagt kärringen bredvid mig borde helt seriöst ha köpt två biljetter. Hon är så fet att jag sitter på ena skinkan. Har kramp i sidan och funderar starkt på att sätta mig på golvet.. Bilder kommer senare då jag just precis nu tömmer min dator på allt efetrsom den ska skickas på lagning imon. hejdå datorn :/

Ska nog sluta nu då tjockisen bredvid mig börjar bli trött på att jag trycker min armbåde i sidan på henne när jag skriver här på datorn. Hon tjostar som bara den. heheheh
( var lite elak nu men jag har betalt för ett helt säte, inte ett halvt)

Imon ska jag joina ett gym också.. 20$/ månad och då får man gymma och sola hur mycket man vill. Så nu ska jag både bli vältränad och brun. Ni kommer inte känna igen mig omnågra månader:D ahhaha

So long.- A

andra inlägget idag.. duktigt Anna!!

Jag ville egntligen bara säga att åka hit är det bästa jag gjort i hela mitt liv.. Att få uppleva så himla mycket som jag får göra här kommer bli svårt att topppa. Självklart har jag mina dippar och de dagarna vill jag bara krypa ner i min säng i Kungsbacka och se en film med min kära syster.. Men jag borde egentligen inte känna så.

Jag har en kompis som precis innan jag åkte sa att man älskar ALLT i NYC. Jag citerar: Anna, du fattar inte man älskar till och med uteliggarna som ber om pengar och hundbajset på gatan.. Jag skrattade och tänkte förmig själv.. Hur cool kan en stad vara?! Men gud så rätt hon hade.. Jag stod och väntade på att det skulle bli grön gubbe vid ett övergångställe, samtidigt som jag tänkte att den där överfulla soptunnan bredvid mig såg charmerande ut.

Jag kan nog anses som förälskad nu och jag är helt övertygad om att denna förälskelsen kommer att övergå till en djup kärlek. En kärlek som kommer att finnas med mig vart jag än i världen bosätter mig sedan.

Sen vill jag också berätta för alla ni som läser att jag vill bo på manhattan.. ni anar inte hur mycket jag vill det.. jag kan helt seriöst tänka mig att bo i ett hål-i-väggen i chinatown. Bara för att få känna känslan!! Jobba på ett skitet jobb och precis klara hyran.. hahah. drömma kan man ju alltid iallafall:D



BTW, sitter på bussen mot CT och Julia nu.. Fattar ni?! Alla bussar i USA har gratis internet. Lovely jobely!

Jahopp, allt för denna gången!

Over and out. anna

öroninflammation, ringorm och psoriasis?

Som rubriken säger är det en del sjukdomar som spökar här nu.. det är dock inte jag som är den olyckliga. Det är min lilla kille som har fått alla dessa hemskheter denna vecka.. Jag vet dock inte om psoriasis är det samma här som det är hemma.. Han är helt torrfrasig/rödflammig på bröstet men jag hoppas verkligen för hans skull att det inte är den svenska versionen av psoriasis. Well Well..tycker synd om lillen, han är helt utmattad. Imorse orkade han inte ens gå upp för trappan själv och nu har han snart sovitmiddag i tre timmar..

Idag skulle jag gjort massor utav ärrenden men när lillen är så blev det till stanna hemma hela dagen.. Ikväll ska jag ta tåget in till city och sen bussen vidare till Hartford och min älskade vän Julia.

Vi har massor utav planer och vi får se hur mycket vi kan hinna med under 42 h:D huvudsaken är att jag äntligen får träffa henne igen, myspys!

orkar inte berätta mer.. snart kommer Sara och då ska vi käka lunch:D också supertrevligt!

Bilder kommer såsmåningom.. på måndag ska jag skicka iväg min dator på lagning.. så det känns ju väldigt bra att vara utan dator i dryga veckan.. NOOOOT!!

Anna

nu börjar de jobbiga frågorna komma...

Hur förklara man ordet "sexig" för en sexåring?

När jag sa att det betydde att man var "cute and good-looking" så frågade han om han fick kalla sin tvååringa lillasyster för "sexig"..

jobbigt sits:S



So long, - A


min nya garderob!



Här är en del av alla grymma köp jag gjort sen jag kom hit:D Enjoy!

bajskorv

Hade skrivit ett hur långt inlägg som helst. om hela min helg. men nej då.. då loggade bloggen ut när jag skulle publicera.. så allt försvann!!

Pallar inte skriva om allt så nu blir det inget inlägg om denna helgen bara för det..sorry.
har haft en bra helg kan jag meddela iallafall.

Planen för veckan är iaf att lägga ut bilder på alla min nyinköpta kläder och mitt nystylade rum:D




                                  Mitt nya favvokort!!


So long, darlings- A


Raise your glass!!

Tjiingeling!!

Har Pinks nya låt på repeat här hemma. Hoppas A också tycker om den. Hahhaa..Jobbig för honom annars.

Igår var en såå mysig dag! Jag skypade med hälften av mina skypekontaker och det var så skönt att höra att allt är sig lika på den Europiska kontinenten. Mormor och morfar i spanien, Jocke i Norge och resten i Sverige! Resten innebär då mammaochpappa, farmor och farfar, mats och min kära syster i Arvika:) Pratade också med min härliga vän i Arizona, Maria.. Vi smider planer som förmodligen kommer inträffa i vår.. skojsigt!!

Idag är det fredag och det innebär middag i NYC med Sara och ev. Oliwia:) Hoppas på sushi.. thihihi


Hörs snart igen!!

Kramkram ses på stan..

Anna

3 november!

toppendag ida.

Lillen och jag var hemma själva idag när P&G var i skolan.Vi myste, jag tvättade och diskade och han lullade runt med sin barnvagn.. Han har fått fnatt. Han plockar med sig alla skorna i barnens skolåda, lägger de i sin stroller och snurrar runt med den i huset.

När G kom hem så hade vi ett snack, jag och han. Igår så var han så olydig. Men idag när vi snackade om det så var han så bra. Han berättade varför han var taskig, varför han betedde sig som han gjorde. Vi, hela gänget låg i vår hängmatta en bra stund och bara filosoferade.. myspys..

Kvällens aktivitet varatt möte upp tre goa brudar och åka till Target och shoppa..blev ägare till ett par underbara pjamasbyxor, bästa köpet sen jag kom hit.. tvp pannband och nya tandborstar:)

Avslutade på Starbucks..Gott:D

ska bättra mig med bilder men jag har glömt min kamera hos Sara så ni får nöja er utan nya bilder ett tag till:D

Over and out, A

Hösten är här!

Löven fallar föfullt, likså gör ekollonen. hahah. fick ett i mitt huvud igår när jag jag var ute och promenixade..

Idag fick jag skrapa rutan på bilen litegranna och tempen ligger runt 0gradigt under nattetid.

Jag har också för första gången i mitt liv fått ta bort allt äckligt hår som fastnar i brunnen i duschen.. bläääääää.. aldrig igen säger jag bara:S

Nu är det blöjbyte som står på schemat och sen är vi redo för avresa mot Oceanside och min Lady Gaga biljett:D

So long, Anna




Lollita, jag och ostisarna<3

50 dagar i USA och 2 månader tills min födelsedag!

Rubriken talar egentligen för allt det jag ville få sagt..men kan väl berätta lite fler saker som hänt närmsta dagarna..

- Jag har köpt Lady Gaga biljetter!

- Jag har pratat med MAPA på skype:)

- Jag har tillbringat flera mysiga timmar med Sara, när hennes kids skulle mysa med grandma.

- Jag och Priscilla har kissat på pottan 2 gånger idag, plus att hon bajsade där i lördags:D

- Jag har snart lyssnat klart på en hel ljudbok.

- Jag har tvättat tre maskiner, torkat och vikt allt, bara idag.

- Jag har lämnat in min check på banken.

- Jag har gått i min pjamaströja hela dagen idag.

- Jag har mejlat en gammal vän.

- Jag har skypat med min kära farbror och min lillkusse:)

- Jag har lagt alla tre barnen utan ett enda knyst.. LYCKLIG IGEN!

- Jag har skaffat hockeybiljetter till min kära familj när de kommer på besök.

- Jag har saknat nästan alla och allt som rör KBSS idag. Ni vet vilka ni är.

- Jag har sett det nyaste GossipGirl-avsnittet, Yeyyyyy, sista scenen var det bästa på länge:D

-Jag har också fått pratat med Stephanie som hela hon sprudlar av glädje då hon bytt familj:D skönt för dig gumman:D

- Jag har ätit sushi, som numera är det enda jag är sugen på.. Frukost, lunch och middag så vill jag äta sushi:D

- Jag har uppdaterat min blogg och hoppas ni hänger med i svängarna där hemma..


So long, A








Miss you, Love you


RSS 2.0