ÖVERLYCKLIG!!!

Tjoolahoppsan:D

Idag har vart en dag med så mycket olika saker på schemat!

07.20- väkt utav George som hoppar på upp i min säng och säger att det är frukost. Men icke, detta var min lediga förmiddag så han sprang snabbt ner utan mig och åt sin frukost. Härlig start på morgonen:D

09.00- Oliwia ringer och meddelar att hon inte kan komma då hon måste hålla sig i Oceanside under dagen då hennes lillkille hade vart lite halvt sjuk kvällen innan. Jag deppar i tio min och sen kollar jag på några avsnitt Paradise Hotel.

10.00-stiger upp, gör mig en tallrik gröt, småpratar lite med grandmaEllen och skypar med Jullebulle en stund.

11.15- Sara plockar upp mig och vi åker och mysshoppar lite i affärer som vi inte vart i förut.

HELA DAGEN HAR VART SÅ SJUKT VARMT OCKSÅ. PANIK. TYP 25 GRADER OCH ÅSKVÄRME. SNACKA OM JOBBIGT ATT HA DETTA VÄDRET 28OKTOBER. HAHAHAH

13.05 -Sara släpper av mig hemma, jag leker med barnen en stund. Ha rkommit på att flyga flygplan med dem är skitbra.. Det ger mig träning i armarna samtidigt som de älskar det:D

15.30- Arbetsdagen sätter igång. Det visar sig att George ärpå sitt värsta humör. Han säger nej till ALLT och är taskig mot sina småsyskon. Jag ställer in dagens Playdate som straff och han ber om ursäkt. Jobbig dag med honom, men den avslutades bra innan han gickoch lade sig iaf:D

18.45- Barmnen är matade, badade och har nya blöjoroch pjamas på sig.. Tidig läggdags idag då jag har mitt första LCCmöte idag. ska snart förklara vad det är förnågot:D

19.00- jag ger barnen deras mjölk(välling) och båda hoppar glatt i sängen utan ett knyst..Magical:D Jag tror inte de har lagt sig före 8 en ända kväll sen jag kom hit och nu när de var tvugna så gjorde de det frivilligt. Lyckan är total..

19.30- LCC-möte. Detta sker en gång i månaden och är ett möte då alla Au Pairer i området träffas och hittar på ngt tillsammans. Vi har en slags samordnare/kontaktperson/LCC som bestämmer vad som ska hända på denna möterna. Idag skulle vi gå på spökrunda i en park.. Det var huuuur lääskigt som helst.. jätte fräckt annordnat emn jag fick säkert hjärtattack 30ggr under 40min. Vi skrev sedan under att vi hade vart där och fick dra oss hemåt igen

21.00- tog en sväng förbi Starbucks ochmötte upp fyra svenska underbara tjejor som bor omkring GC. Vi satt där och tjötade i dryga timmen efter att jag dykt uppoch alla smidde planer inför halloween som är denna helgen. Jag har haft ångest då det påmitt jobbschema har stått att jag både ska jobba fredag och lördag kväll. så jag var inte med i plansmidandet då jag ändå var tvungen att jobba..

22.30- Jag hademycket jag ville prata med Eva om så när hon kom hem kom hon upp till mitt rum. Fösrt så betsämde vi att jag skulle jobba dag imon(fredag) istället så jag kunde hitta pånågot på kvällen om jag ville. Senså frågade hon om jag hade planer för lördagen. Jag sa att det är en stor maskerad i NYC som jag hade velat gå på, men eftersomjag jobbar så blir det inget med det. Då utbrast hon... Men asså jag tror inte att jag kommer ha kul ute på lördag kväll ändå. Det är bättre om du får gå ut:) Jag sken upp och hon sa att hon bara skulle checka så att det var lugnt med Geoff också. wiiiiiiii

Sen som gräddenpåmoset sa hon att hon kommer att stå för hela min telefonräkning. Hon kommer lägga på det på min lön varje månad.. Om jag var lycklig innan kan ni ju förstå min känsla nu.

Vi småsnackade om Georges beteende och det kändes skönt att prata med henne om det. Vi pratade om att hon håller på att spela in en skiva och hur jäg är så spänd på att få höra henne sjunga egenskriva låtar. Hon berättade att hon var så glad att vi ska gå på Halloween-paraden då det tydligen är en amazing upplevelse.. Åhh vad jag mår bra nu:D

23.51- Ni kan vara lugna där hemma för här är allt som jag vill ha det just nu:D Älskaar mitt liiiv i denna stunden!

Nu är det nightnight för lilla mig i stora amerikat. Hoppas ni inte fryser ihjäl i Sverige:)

lön imon känns oxå najs:D

So long, dear friends<3

-A

magont och hemlängtan!

Idag har barnen vart supersnäll och det var väldigt tur då jag har haft magknip och lite smått familjelängtan hela dagen:S men men nog snackat om det tråkiga..

Jag har köpt en nya telefon idag.. den äger. hahahh! nej men den är billig som attans att använde iallafalla och det var ju det jag ville. Wiihoo:D

Sen så skulle jag också lämna tillbaka ett par byxor från forever21 men när jag väl kom ut från butiken hade jag ett par andra byxor och två ny toppar med mig! Himlans bra saker:D

Såg också Ice Age idag med Sara vilket var sjukt mysigt!. Har oxå gått och längtat hela dagen på att det ska bli torsdag då Oliwia skulle komma. Nu ringde honoch sa att hennes lille gulleBrian har börjat kräkas. Så det blir nog ingen Oliwia imon:S Tråkigt!!!!

Jahopp.. blev en snabbis denna gången.. bjuder på en bild från DC när jag ändå är i farten:D



So long,

-A

4de gången gilt!

Godafton nära och kära!

Idag har jag haft en superbra dag! Det hele började med att jag mina två småttingar och min tallrik med gröt satt framför tvn och myste en stund på morgonkvisten! MIN gröt blev snart uppeäten av två små andra hungriga kottar som tydligen inte var mätta efter deras egen frukost! Så jag gjorde iaf ny till mig när dem slafsat i sig den först tallriken.

Priscillas speaking-teacher kom vid 10tiden och då passade jag och Austin på att ta tag i tvätten. Eller aaaa. jag vek all tvätt och han rev ner det igen.. men tillslut blve allt vikt och lagt i barnens garderober. Säkert 4 maskiner med "mini"-kläder. Skönt att ha det avklarat iallafall:)

När P var klar så klädde vi på oss för att gå ut i den friska luften. Dagen erbjöd en sjuk värme, dock mulet, men så där svettigt ni vet?! Sara kom hit och vi snörade på oss gympaskorna och satte barnen i strollern. Vi tog en långpromenix och påvägen hittade vi sjukt billig sushi! Vi hade dessvärre inga money med oss.

Vi snabbade oss hem, hoppade in i bilen, slängde in två sovande grisar i baksätet och åkte till Sushiaffären:)

När vi kom hem var det dags med lite pottträning innan lunchen! Och jiiippie det hände igen.. Hon kissade för fjärde gången:) GIVE ME FIVE!!!!

Jag och Sara åt sushin i ett nafs och sååå himelskt gott det var!! Vill bara ha mer hela tiden! Får nog bli sushi till lunch imon med:) hahahha. Hör du mamma?

Sen så åkte Sara hem och vi tog åter igen på oss kläderna för att gå ut i trädgården och leka av oss. Barnen lekte så himla bra med sig själva idag och jag krattade lite löv, ( inte för att vara snäll, utan för att jag ser det som träning för mina armar) och samtidigt lyssnade jag på en ljudbok. Himlans så skönt det är att bara gå där och lyssna på någon annan som läser! Klockan gick fort och helt plöstligt var vi tvugna att bege oss mot skolan för att hämta kid nummer 3.

Allt gickså himla bra och när vi kom hem dröjde det inte merän tiominuter så dök Susi och hennes hostbarn Emma upp. Mysigt att vara två "vuxna" som delar på ansvaret över alla barnen. Sen kom även Sara förbi en stund till då hennes barn hade någon aktivitet under efetrmiddagen.

Efter att ha spenderat många timmar utomhus kände nog både jag och småkottarna att vi ville gå in.Jag tog med alla in och slängde ihop en middag.

Jag slutade och Sara och jag åkte till PartyCity, vilket är en utklädningsbutik. Sara hittade vad hon letade efter.. goooood! Sen hittade vi grymma affärer next door och vi bestämde oss för att åka dit imon när jag lämnat lilltjejen på skolan.. Hittade sjukt snygga stövlar men vet inte om de varför coola för mig?! Hhhmmmm.. tuffa beslut jag måste ta.

Nu är mitt rum helt färdigmålat och jag har tillochmed börjat pynta litegranna. Eller pynta är nog fel ord att använda men göra det till mitt eget kanske är bättre.


Vet inte vad jag ska skriva mera. huuumm.. Jag har det bra och jag tror inte jag har blivit sådär värst tjock än iallafall. Försöker träna så ni ska kunna känna igen mig när jag kommer hem.. hahahh! Har klarat 6 veckor och mina byxor passar fortfarnde. jjjjjeeeey!

Nej men nu är det dags för lite Paradise Hotel.

So long,

-A



Washington DC

Hallojsan Bloggisen!!
Jag har haft en helt sjukt bra helg! Washington DC är verkligen något jag rekomenderar! Dock så var Vita huset seriöst det minsta huset i hela DC och man stod så långt ifårn det att det var snarare som en vit prick långt bort vid horisonten! Men vänta jag ska ta det från början!
Tanken med denna helgen var att vi, Jag och Oliwia, ville åka iväg någonstans då hon fyller 20 imon(måndag). Så vi ville fira hennes födelsedag på annan ort, då NY är lite för litet och tråkigt för oss två. hahhaha. Nej men vi ville se något helt nytt iallafall. Första planen var att vi skulle åka och hälsa på Julia i West Hartford. Denna planen gick i stöpet då hennes familj skulle få gäster denna helgen ch deras hus redan var fullproppat med folk. Vi bestämde oss då för DC. JAg slängde iväg ett mjel till en tjej jag trffade på AuPairskolan, Lovisa, UNDERBAR TJEJ. Frågade om hon visste vart någonstans i DC det var bra att bo och sådär. Fick snabbt som attan tillbaka ett majl om att henne värdfamij var på bröllop helgen till ära och att vi var så välkomna att bo hos henne, kaaaschiiing!
Vi bokade bussbiljetter och resan var nu definitiv. Julia var inte sen att ringa och fråga om hon också kunde följa med, vilket vi självklart ville.
Vår buss gick 8.30pm från NY och Julia kom 3 min försent så hon fick ta 9-bussen istället. Jag och Ollie hade en supermysig bussresa. Vi snackade konstant i 4 h och tiden bara flög förbi, likså gjorde alla de tre delstaterna vi körde igenom påvägen.
Vi var framme på Greyhounds bussterminal 1am och då stod min kära Lovisa där och väntade på oss. Med sig hade hon sin nyfunna vän Louise som också visade sig vara en grymt trevlig prick. Vi väntade på Julia som anlände som planerat 30 minuter efter oss. Vi hoppade in i bilen och åkte hem till Lovisa. Klockan var nog runt halv 5 på morgonkvisten när vi alla hade hunnit lugna ner oss och lagt oss i sängen. En mycket skön natt på en mycket madrass i en mycket skön Lovisas rum.
Klockan var ställd på 9,39am och när klockan ringde var det bara att hoppa rätt in i duschen och sen in mot down-townDC. På vägen ställde vi bilen hos Louise och tog metron sista biten. Vi åt lunch på ett mycket trevligt ställe och sedan var vi fit for fight igen. Vita huset nästa. Vilken besvikelse som sagt. Det var ett stort svart staket med när på framför huset. En enorm gräsmatta och längst bak ett hus som inte alls var särskilt pampigt. Så himla många stora fräcka byggnader det fanns där och Vita huset var inte en tiodel så coolt.
Vi marcherade vidare mot det kända Lincoln monument, ni vet där Martin Luther King höll sitt tal och där Abraham Lincoln sitter på sin pedestal och ser allmänt ball ut. Det var en enorm byggnad med vita pelare runt om hela huset. Monumentet såg i linje med den där rektangulera "sjön", som ofta finns med i filmer. På andra sidan sjön låg också den där sjukt höga pelaren som DC är känd för. Mycket på en gång. Där i faggorna låg också ett stort monument som hade alla staterna inristat i stenblock, fiint.
Vi kände oss mycket nöjda med turistandet för dagen och smög oss in på några klädaffärer istället. Besökt också Starbucks en snabbs innan vi tog metron tillbaka mot destination: Cheescake Factory. Såå smarrig mat att man döör. Relativt billigt också. Vi åt och åt och åt och sen begav vi oss mot Lovisas igen. Tanken var att vi egentligen skulle gått på bio men efter en heldag i DC och så mytcket mat i magen så var alla sugna på att bara dega i soffan istället.
Sagt och gjort. Vi satte på en film, som ioförsig visade sig vara världens sämsta film och myste i Lovisas rum. Det slutade med att vi spelade fram till sista scenen för att se hur den slutade och så hoppade vi säng.
Vi sov 11h. Förstår ni hur trötta vi måste ha vart. Men skönt var det iallafall. Mmmmm.
Söndagens planering löd: Arlingtons cementery, cheescake factory och hemresa.
Idag höll vi oss striks till planeringen. Begravningsplatsen var så stor att man inte kunde se slutet på den. Vi tog oss till JFK gravsten och sen var vi nöjda med den trippen. Cheescake nästa och vi åt lunch och cheescake i mängder. Om ni någon gång ska äta där så kan ni helt klart dela på maten. Vi beställde in tre lunchrätter och två cheescake och vi åt inte ens upp allt. Och vi var 5 pers som åt.. lite fattigare och mycket mättare åkte vi mot bussterminalen igen. Jag och Oliiwia hade egentligen bussbiljetter till en buss som gick vid 5 mendans Julias gick vid halv 4. Vi låtades som ingeting och gav fram våra biljetter till halv4-bussen chafför och blev godkänd. Jiippe. Julia slapp åka själv och vi kom hem lite tidigare än planerat.
Nu sitter vi här på bussen, fortfarande proppmätta och helt sjukt trötta i våra ben. Bredvid mig sitter två döva tjejor som gör konstiga läten till varandra så jag ska nu plugga i hörlurarna och föröka mig på en timmes sömn.
Bilder kommer, jag lovar.
Saknar min lillasyster väldigt just idag. Kanske för att jag såg hennes jacka komma gående på gatan imorse. Jaja. Nu vet ni hur min helg har varit iaf:D
BTW, skriver från Julles dator och bussen har free WIFI, grymt:)
So long, Anna

plötsligt händer det!

Hej kära läsare:)

Idag har jag haft en superbra dag! Morgonrutinerna var precis som vanligt. Barnen äter frulle, klär på sig och de två äldsta åker till skolan. Jag körde priscilla då hennes skola ligger en bit utanför stan! Närjag och lillkurren komhem igen var det min tur att få i mig något.Jag bestämde mig för att göra gröt. riktigt havregrynsgröt, mumma tyckte jag! och det tyckte tydligen Austin också. Han ville ha mer och mer och som turvar hade jag gjort alldeles för mycket.

Morgonen flög förbi och vi hämtade prinsessan från skolan igen! Sara kom på besökoch vi tog en promenix med dubbelvagnen. Båda kottarna somnade och sov ett bra tag. När jag väkte upp Priscilla tänkte jag att om jag sätter henne på pottan nunär hon är avslappnad så kanske hon kan lyckas kissa. Och rätt som det var när hon satt där halvsovande så kom det bara! ÅÅHHH guud vad jag blev glad. Ni anar inte hurmånga ggr vi har suttit på den pottan utan att det kommit en droppe. Vilken känsla:) Vi lyckades efter så många försök!

Dagen har var grymoch nu ska jag måla och donalite i mitt rum tror jag! Senkanske det blir en sväng till Sara oxå:D

Skojsigt inlägg om kiss idag, men det är det min vardag handlar om för tillfället så det är bara att stå ut:)

Hörde att snö börjar närma sig och det känns så långt borta här.  

Om ni undrar varför vissa ord sitterihop i texten så är det för att mitt mellanslag har fått influensa. fungerar bara när den självvill! hahhaha

Lever och lär, Eran Anna





Här är bilden somproffs-tanten tog påoss:D hahahah

I am actually a professional.

Hallojsan bloggen!

Helgen har varit grym på alla sätt och vis. Idag vaknade jag Oliwia upp i mitt kyliga rum på fjärdeväningen. Klockan var redan 10.30 och vi insåg att många timmar hade gått förlorade av sömn. Vi hoppade i kläderna, tog en bagel i handen och begav oss mot tåget! Olwia började gnälla om att det var lökbitar i sin bagel och det var nog det vi pratade om närmaste 30 minuterna! hahhaha

Vi hade planer att besöka Central Park dagen till ära och de planerna höll vi oss till! Vi började gå, block för block. Penn Station är på 34th street och målet var 59th street så det var en bit! Med tanke på var vi inte är ensamna på gatorna så tog det sin lilla stund. Men det var det värt:D

Att ta första stegen i Central Park kan nog jämföras med att ta sina första steg i livet! Det var som en dröm att gå där inne. Solen sken och det var den perfekta dagen och bara mysa omkring i denna oändligt stora park. Vi tog oss till " the pond", vilket är en slags damm. Vart man än vände sig så var det söta broar, fina parkbänka under träden, folk som låg och glassade i solen. Både jag och Ollie gick tysta och filosoferade på detta undeverk som finns mitt i down town NY. Vi satt där på en bänk och spanade på människorna omkring oss och det var så himla skönt!

Vi tog kort på allt och inget och betedde oss som de värsta turisterna. Vid ett tillfälle stod vi framför en jättefin bro vid the pond. Vi ville att någon skulle ta ett kort på oss tillsammans. Vi frågade försynt en dam i 60årsåldern om hon ville hjälpa oss. Klart hon ville ta kort på oss!! Hon tog min kamera ochknäppte ett kort, jag utbrast: Can you please take one more with the bridge behind us?! And she did that to.När hon gav tillbaka kameran snästa honåt oss. I am actually a professional. Både jag och Oliwia utbast i skratt och vi fattade inte vad hon ville få sagt med det?! Att bron var ful och det inte passadepå bilden eller vad?! HAHHA.


Vi smet in i Apples enorma affär och det är alltid lika coolt att gå ner under marken till själva affären:)
MATS: Jag kollade på en Apple-TV och den kostade 149$ +tax. Är det en sån du vill ha?!

Vi var båda så himla trötta i fötterna efter vår sjuktlånga promenad så vi slog våra kloka huvuden ihop och beslöt oss för att ta en taxi. Lättare sagt än gjort. Vi var nog inte de ändå där med trötta fötter. Då tänker ni, Hur svårt ska det vara att få tag på en taxi i stad som endast består av taxibilar?! Man börjar ju undra... Vi fick i vilket fall inte tag på någon då ALLLLLA som körde förbi oss redan hade passagerare. Många som stod utmed 5th ave och vinkade på taxisar utan att lyckas. Vi gick och gick och gick och SPRAAAANG! Oliwia tjötade hål i huvudet på mig att vi skulle hinna om vi sprang. 6 minuter till tåget gick, 4block kvar, 4000 männsikor i vägen och röttljus vid alla övergångställenmen vi hann! Förstår intehur vi lyckades men vi gjorde det! Aldrig mer Oliwia, aldrig mer.


När jag på tåget räknat ut att jag och Oliiebollie gått närmare 1 mil idag kände jag mig ännu mer motiverad att träna. Vet inte varför men men. Jag svidade om till träningskläder och hoppade upp på våran crosstrainer vi har i källaren. George spelade Wii så jag hade något att tänka på när jag svettades gärnet. Avslutade med armhävningar och sån skit som jag inte utyövat sen stenåldern(känns det som). 

Upp, in i duschen, plocka bort alla kläder och duns ner i sängen.NEEEEJ, hadeju ställt ett glas vatten där... GGGGAAAAAHH. vatten i halva sängen och på mina nya broshyrer om broadway. Torka torka och sen hamnade jag här där jag sitter nu och skriver detta! 

Helgen får 12/10 i min betygskala och nu är jag så taggad för en ny vecka med bajs, snor och dreggel i mängder:D 

Glömde oxå att berätta omminoch Oliwia sjukt grymma träningsvideo somligger uppe på min facebook för den som vill få lite ny inspiration i sin vardagsträning. Hahahhahah

Här kommer få utvalda bilder från helgens upplevelser.

So long, Anna
 











Två dagar i rad!:D

Igår hade vi en heldag i city! Vi shoppade, åt sushi i SOHO, tog en helt bunt med kort, SHOPPADE lite till, åkte taxi och bara gled runt på NY gator och andades in dess härliga atmosfär.

Idag ska vi göra ungefär samma sak minus shoppingen. Vädret är kalas och vi vill idag se lite mer utav Central Park och gå ut med vattnet på manhattans västkust! Så plånböckerna får stanna hemma idag med all säkerhet.

Liten snabbis update bara menmen, måste smita iväg till tåget nu:D

So long, Anna


Fredag=LÖN!

Nu var det fredag igen:) Lovely!

Jag har haft en bra vecka överlag och det känns bra! Allt går så himla fort bara. Har redan vart hos familjen i en månad och det är snart 5 veckor sen jag lämnade mitt trygga Sverige. ( Mamma och pappa, jag är fortfarande bara på ett långt träningsläger). I vilket fall så har jag redan vart här 1/13 om allt vill sig väl och det kommer det att göra känner jag på mig.

Torsdagen var en riktigt härlig/mysig/rolig dag! Den spenderades med min kära Oliwia i hennes nya hometown Oceanside. Då det är 4400 rödljus och 140000 stoppskyltar påvägen dit tar det typ 20 min! Om det endast var jag på vägarna och jag fick köra hur fort jag ville skulle det nog inte ta mer än 7min. Men men så är inte fallet.

Vi shoppade iaf loss idag, Massa roliga saker att hänga i garderoben. Ett par nya örhängen och ett par skiiitcoola solglasögen oxå. Idag kommer ju den nya lönen och jag har redan spanat in två söta toppar på forever 21 som jag ska handla in på lördag:D'

Jag har också skypat med min älsklingTHERESE en stund! Kul att få se deras garage på "riktigt":D Saknar henne sååå!

Jobbade torsdag kväll och det var en mycket härlig kväll! Just när jag kom hem så anlände pizzabudet. Jag hade dock redan ätit middag hemma hos Oliwia. Det blev panerad kyckling, ris och sås:) mycket godare än pizza!

Efter att småttingarna ätit så var det dags att bada. När jag kom ut från badrummet så det ut som jag också hade badat men så var inte fallet. Barnen tycker bara det ´är så kul att skvätta allt de kan. Lite roligt är det faktsikt! Sen så lät jag de springa runt i sitt lekrum med rumporna bara en stund innan de nya blöjorna sattes på.

Sen så la jag Austin och resten av gänget satte sig där nere och läste lite böcker. Min plan var att lyckas att lägga priscilla utan att hon kskulle skrika! JAG LYCKADES! vi förflyttade oss enligt min plan till Geroges säng, vilket ligger vägg-i-vägg med priscillas sovrum! Jag läste två sagor till och förklarade noggrant att när den sista är slut så är det nightnight! Och så blev det. Satt på Pirscillas golv en stund och hon nynnade lite för sig själv och lekte lite med katten. Sen sa jag godnatt sa att hennes gosekanin och en flaska med mjölk fanns i sängen och sen gick jag ut! Mycket riktigt tog det typ bara 3 min så hade hon hoppat upp i sängen och tystnat! ANNA ÄR BÄST! (tack mamma för tipsen).

Fredag kväll den 15 okt, betyder middag och allt som tillhör på Cheescake Factory här i GC! Ska bli skitnajs att träffa girlpowergänget igen:D

Hoppas alla har det bra där hemma och om det är någon som känner sig manad att skicka över lite lösgodis till mig så är det bara att fråga om min adress så berättar jag den så hemskt gärna för er:D

So long, Anna



Anna&Oliwia, rules the world! Or at least NYC!

förundrad!

måste bara säga att jag är förvånad hur länge en toapapperrulle håller om man har ett eget badrum!

so long, Anna

en bild säger mer än tusen ord!



Pannkakor till lunch! Yummie!



Priscilla äter allt hon bara kan!



Picnic vid deras favvo playground!



Priscilla leker med boll på lekplatsen!




Hembakade chokladbollar. Inga mixar, riktiga ingridienser. George blev chockad hur man bakade på riktigt:) hahah


Grace fina tårta!


Hon ser ju inte ut att vara en dag äldre än 80 enligt mig!


Time to bath!


Söötis!





GulleAustin älskar att bada:D

fler bilder hamnar på facebook:D

utgång och 101årskalas!!

Vet inte ens var jag ska börja!

Snabbversion av min helg! Fredag kväll spenderades på TGI. Friday med ett gäng störtsköna svenska Au Pairer som bor runt omkring GC. Jag hade redan ätit middag så jag smällde i min en paj med peanutbutter istället:) ahhaha! That was pretty much it!

Lördag jobbade jag HELA dagen och det var tuffta att ha alla tre knottarna hemma samtidigt. Som tur var vad det grymt bra väder så jag packade oss lite picnic och vi tog en promenix till en slags lekplast/park/tennisbanor/basketplaner/basballplaner/ you-name-it! Vi var där i nästan 2 h och lekte, åt, lekte och hade skoj! När vi kom hem var det lek, lek, lek som gällde igen! Trägården är superbra med massor av leksaker, bilar och sånt som barn tycker om!

Vi åkte och köpte ingredienser till chokladbollar, vilket inte var det lättaste då man bara bakar med färdiga mixar här. Vi bakade och åt en hel del smet på vägen!

Lördagkvällen skulle vi testa på NY uteliv. Vi gick ut och det söööög! 90% tjejer och de enda killarna som var där var kineser. Wihoo! Bättre lycka nästa gång!

Söndag var en underbar dag. Vaknade runt 11tiden av solen som lyste in genom mitt fönster! Jag skypade med la familja och med Julia en sväng! Sen gick jag ner och åt lite frukost när mina små änglar åt lite snacks. Planen för dagen var att åka till IKEA med Sara och hennes norrländska vän Emma. Detta ändrades snabbt när Geoff frågade migoch jag ville följa med på Evas great grandmothers 101årskalas i Queens!

Det var ett himlans trevligt kalas. Det var hela Evas släkt, runt 25pers. Mostrar, fastrar, systrar, bröder, mormor och hela fadderullan. Det var så skoj och jag hörde uttrycken "how are you?" och "nice too meet you" säkert 100000 ggr under dagens gång! Eva hade två småsyskon som var 17åringa tvillingtjejer. Vi åt massor utav mat och sen var det tårta! Trodde aldrig jag skulle träffa en 101åring som hörde bra, pratade bra och var helt klar i huvudet. Inte nog med det hon blåste också ut alla ljusen på tårtan i ett enda andetag, inte för att det var 101 stycken men runt 20 skulle jag gissa på!

Söndagskvällen avslutades på Starbucks med favorit Au Pairerna från GC. Och

Vill också meddela alla att nu har min Julia landat och inatt så sover hon inte mer än 10 mil ifrån mig! Wiioho, ska bli så kul att träffa henne snart igen!

Har också saknat min Oliwia denna helgen! Nästa helg ska dock bli en riktig Anna-Oliwia-Helg. Hög mysfaktor på det:D

XOXO- Anna

bilder kommer snart!

Playdate- Yeaaaay!

Hola GUAPAS!

Idag har också vart en bra dag! Jag började halv nio och åt frukost med mina små söta änglar. Änglar på utsidan iallafall. Nej skoja de har vart jättegoa idag! Vi åt som sagt frukost och sen pallrade vi oss upp till deras rum. Blöjbyten och påklädning tog en stund då de hellre leker än klär på sig!

Priscillas speak-teacher kom vid tiotiden och då passade jag och Austin på att ta hand om dagens tvätt. Ni kan inte förstå hur mycket tvätt det är i denna familjen. Barnens pjamasar tvättas varje dag, handukar används en gång och sen slängs dom i smutsen, barnen äter med hela kroppen så allat måste tvättas hela tiden. Jag har dock börjat sätta en halklapp på Austin dygn runt! Stackars liten, nej men det är nog inte så jobbigt!

Vi tog en lite promenix efter hennes lektion och Austin somnade så sött i vagnen medan Priscilla sång "twinkle twinkle little star" om och om igen! När vi kom hem så lekte vi i trädgården i en timme och sen var det dags för lunch. Jag skypade med min älskade Fanny, hann skymta Andreas och lill-fille i bakgrunden också. Det var så himla skönt att höra hennes röst igen, lyssna på hennes skratt och se hennes underbara ansikte:)

Efter lunch lekte vi vidare och sen skulle Georges plockas upp. Susi kom hit med sitt hostbarn Emma och vi gick tillsammans och hämtade George. När vi kom tillbaka kom ytterligare än AP hit med sitt hostbarn Ryan! Vi hade fem barn springade i trädgården och det va jättekul att få träffa dem och snacka om deras liv här. En av tjejerna hade redan vart här i 10 månader, så hon svarade på många av mina frågor!

En härlig playdate och en härlig dag.

Måste bara berätta en sak till! I förrgår när jag hade slutat jobba så trillade Austin ner för soffan! Han slog i ögat i någon leksak och fick ett brännmärke på näsan. När jag tog honom till ett köpcentrum igår tittade folk snett på mig! Alla måste trott att jag var en barnmisshandlare eller något! Hade lust att skriva en lapp och skriva " Han trillade" och sätta den i hans panna. Så här såg han ut iaf!

Börjar sakna sverige litegranna, idag fick jag sånt himla sug efter leverpastje. Får nog börjar leta efter det här. Sen har jag fått en finne i mungipan så jag kan knappt le heller. Men jag bor i NY så jag är lycklig:)



So long, Anna


Bruno Mars- Just the way you are

Är min nya favoritlåt:D

Haft en bra men lång jobbdag idag! Barnen har vart ovanligt snäll och det känns som att de börjar förstå att jag är här för att stanna ett tag! Till och med lillknotten lyssnar på mig nu:) Många bajsblöjor är det men lika glad är jag för det, FÖR JAG BOR I NY!

Målat vidare i mitt rum idag och de börjar te sig! Hälften klart, så klart har jag gjort den lätta halvan så nu börjar pilljobbet! Ska nog hinna klart innan jag flyttar hem igen iaf!:D

Imon har jag lovat mig själv att jag ska träna, och här med lovar jag också er. Så nu kommer jag verkligen inte undan!!!

Saknar mina guldklimpar där hemma men jag börjar finna nya girls att snacka skit med här! Men jag vill gärna skypa med er i Sverige så glöm inte bort mig, Ring mig!!


Nu ska jag sova och drömma om något fint.

AnnaPanna

Äntligen hemma med Anna!

En mycket spännande, underlig och härlig dag har svischat förbi! Jag vaknade av ett ryck då jag trodde någon ropade mitt namn! När jag inte såg en kotte i närheten av min säng somnade jag genast om! Jag vaknade lite senare och gick ner för att ta mig något till frukost. Idag var jag ledig och Jeff var hemma och tog hand om kidsen. Jeff sa att Eva hade frösökt väcka mig tidigare på morgonen då jag hade glömt att lämna tillbaka hennes tågkort, snacka om att jag skämdes! Då var det inte jag som hade inbillat mig att något ropat, men då Eva inte hade vågat komma in i rummet så hade hon fått använda Jeffs tågkort denna dag!

Jag tänkte ju berätta om min söndagskväll också, ganska viktigt faktiskt. Jag, Anna Ekelund, kanske ska få chansen att gå på ett riktigt amerikanst bröllop. När jag och Oliwia kom tillbaka från IKEA kryllade det av folk i huset. Det var farmor och farfar, Jeffs syster och hennes blivande make:) ååh så fin hennes ring var. Precis som en förlovningsring ska se ut! De var hur trevliga som helst och jag håller tummarna att de bestämmer sig för att ha bröllopet i USA. De har nämligen funderat på att sticka iväg och gifta sig på "hemlig ort". Inget är betsämt så jag hoppas att de väljer USA:D

Systerns blivande make hette Perry och roligt nog var han bästa kompis med det svenska bandet "the cardigans". Han är tydligen någon musikproducent och han har jobbat med dem eller något. Lite skojsigt tyckte jag!

Hela söndagskvällen var så mysig för jag fick verkligen chansen att bara sitta med familjen och umgås. Jag och Eva pratade om mitt rum och hon tyckte mina idéer om att måla om lät superbra. Jeff tog med mig ner i källaren och visade mig att de hade typ 40 burkar med olika färger och en hel låda med penslar, rollrar och allt som tillhör. Så skoj!

Om vi nu återgår till dagens händelser så när jag hade svalt frukosten och borstat tänderna satte jag igång med att måla. Först ut var en liten slags pall/tv-hylla. Den blev vit. Näste man till rakning var en utav väggarna, självklart vit den med. Jag är supernöjd med resultatet och hoppas inte att det kommer att ta mer än två veckor innan allt är klart! Så himlans skoj att göra rummet till " mitt egna". Jag har också pysslat om i mina garderober så nu har alla kläder sin egen plats:D Eller nästan iallafall, mina jeans har inte riktigt hittat hem ännu! Hmmm..

Inatt är också första gången på tre veckor, ( det är helt sjukt med för tre veckor sen lämnade jag Sverige) som jag sover med ett påslakan. I USA har man ett lakan och sen bara täcke över sig! Knepigt. Tacka gud för påslakan från IKEA:D

Imon ska jag jobba min första heldag själv med barnen, 08.30-17.30.

Nu är det läggdags BUMS för mig! Hoppas alla har det bra där hemma:D

LATA- Anna


just love it!

hola guapas!

NU har det hänt så mycket att jag inte vet vad jas ska börja någonstans. Tro mig en helg här är fylld med mer händelser än en hel månad hemma. Helgen började i vilket fall med att jag och min nyfunna/hyfsat gamla vän Oliwia, som är helt underbar btw, åkte in till NYC för att bara mysa litegranna i fredags kväll.

Vi tog tåget från varsitt håll och möttes på Penn station på 34th and 6th. hihihihi, älskar att uttrycka mig som de alltid gör i alla filmer. I vilket fall så var vi där några underbara timmar och hann endast gå in i tre affärer och McDonalds. Vi strosade runt på H&M säkert en timme och sen möttes vi upp och testade alla våra kreationer som hade lockat oss i affären. Vi båda shoppade loss ordentligt, Oliwia för lite mer än mig, men det var ändå jag som fick massa rabattkuponger av snyggexpiditen och inte hon. Jag köpte ett par välbehövliga byxor, en slags kavaj och ytterligare några fina silver-ringar som jag inte kunde motstå!

Oliwia solg också till på ett par Converse, likadana som jag köpte för några dagar sen. Vi avslutade vår kväll på donken med lite smoothie och cheesburgare! Att få uppleva NYC när jag vill är så himla coolt. Att komma upp ifrån tunnelbanan och se Empire State Building upplyst, se Time Sqare om och om igen är så spektakulärt.



Ollie sov hos mig i min nya enorma säng, lovely! Vi låg och tjötade halv natten, tjejsnack only!

Lördag morgon var det jobb som stod på schemat. Jag gick upp och barnen var påklädda och hade redan ätit frukost. Min HM, Eva, skulle till frisören så jag skulle ha barnen i 4 h. Jag myste med dem en stund och sen vaknade varbergsbruden upp. Vi tog dubbelstrollern och George tog sin cykel och vi begav oss mot deras favorit playground. Solen lyste och likså gjorde barnen där här morgonen. Vi hade superskoj och vi lekte järnet i typ 1,5 h. På vägen tillbaka till huset gick Georges stödhjul på cykeln sönder så nu har han ingen ursäkt att inte lära sig cykla på en riktigt cykel. perfect:D







Vi stannade i trädgården och sen åt vi lunch. Himla rolig förmiddag. Jag och Oliwia gjorde oss iordning och ringde en taxi som skulle ta oss till Mineloa, där vårt tåg mot NYC skulle gå. Kvällen skulle spenderas på en Venezuela resturang, då en av au pairerna från Venezuela som bor här fyllde år. Och som alla andra dager så avslutade vi denna dagen med lite shopping! och några godsaker från donkin dounat:D



När vi åkte hem bestämde vi oss för att det var lättare att Oliwia sov hos mig en natt till, och så blev det. När vikom hem stod vi och snackade med mina HOSTparents ens tuund och de bjöd med Oliwia till en nöjespark vi skulle till på söndagen. Oliwia tackade och bugade och vi smet upp för att lägga oss. Vi skulle trots allt upp vid 8am idag. Vi åkte mot Adventure Land, och ALLA spelarna i NY Islanders. För er som inte vad det är är det ett NHL lag, som min familj älskar! Dagen tll ära skulle alla lagets spelare sitta och signera tröjor, kort och allt vad folk ville ha signerat. Detta var skitccolt då jag liksom snackade och tgo kort med flera av världens bästa hockeyspelare för tillfället! Vi åkte hur många åkattraktioner som helst och det va längesen jag skrattade så mycket som idag.







Vi åkte flera saker om och om igen då George, och vi, tyckte de va så roliga. Himla härligt att få umgås med familjen utanför huset och inte behöva känna att man måste jobba hela tiden. Så roligt att skratta, skämta och snacka om allt mellan himmel och jord mellan dem. Jag och Oliwia hade tagit en egen bil dit så att vi kunde åka till Sveriges kända möbelhus, IKEA, när vi kände oss nöjda med Adventure Land. Vi styrde kosan mot IKEA, Hicksville, och tillslut hittade vi rätt, åter igen tackålov för GPS:en.


Vi började vår vistelse på IKEA att äta köttbullar, lingonsylt och brunsås. Sen satte vi igång med shoppingen igen. Vi köpta allt från filtar till ljustakar, krokar, ramar och sånt där roligt som finns där.






Ska frösöka skriva om hur söndagskvällen avslutades men nu ska jag börja måla om mitt rum lite smått!! Hahahha. Ska tittta på avsnitt4 av ensam mamma söker också:D

Så himla mysigt att få prata med FaFa lite innan också. ÄLSKAR SKYPE

Best-Anna

Regnet det bara öser ner!

Gomorron!

Idag vaknade jag av ett ryck när George slängde upp dörren och sa att det var morgon! Vid denna tidpunkt var klockan ca 06.42 och jag började inte jobba förrän vid 08.30. SUCK!

Kunde inte somna om igen då det var storm utanför mitt fönster på fjärde våningen! Regnet piskade mot fönstrerna och träden ilade. Lite skillnade från de andra dagarna här som har varit strålande solsken och 25grader typ.. Men men ska blli kul att leka med barnen i ösregn och tack å lov att jag packade ner mina regnbyxor i sista sekunden..

Igår började jag jobba efter lunch så jag och Sara tog bilen och styrde kosan mot Oceanside och Oliwia. Thank God att bilen har gps, annars hade vi nog inte hittat dit och definitivt inte hem igen. Mysig dag med två goa tjejer.

Igår kväll så kom Eva och Jeff hem tidigare och beställde pizza som vi ksulle ha till Kwans avskedsmiddag1 Sen hade Eva bakatr kladdkaka och den va sååå himla sjukt god.. Måste äta upp resterna till frukost nu tror jag!

Jahoo, vad finns det mer att säga då... jo ikväll ska jag och Oliwia till NYC, central park och bara mysa en stund på kvällen.. Sen ska hon sova här hos mig:D (om vädret tilllåter oss att åka in)


XOXO

RSS 2.0