Påskafton!

Key west igår och idag var det Ft. Lauderdale med lite "hostfamily"-lunch och en MASSA shopping!
 
 
TTYL, Anna

tjena

Hej bloggen!
Nu sitter jag återigen på den multitråkiga flygplatsen Montgomery, detta betyder dock att bara ett plan bort kommer jag träffa fina familjen Ekelund igen, ÅH SÅ FINT DET SKA BLI!

Senaste veckorna i Troy har varit, iskalla, supersvettiga, mycket plugg, grillkvällar, freternitypartys, filmkvällar och lite ångest över vad för kursval jag ska göra inför hösten.

Som vanligt tycker nog både jag och ni att bilder ger mer än mina välskrivna ord. Blir en galen blandning men bjud till fullo.

Nu ska jag boarda planet för att flyga till varan, härliga MIAMI BEACH. Sol, bad och shopping och förhoppningsvis svinmycket sushi står på schemat de kommande dagarna. Sedan hyr vi bil och rullar mot Troy igen. Familjen ska få uppleva college, till och med bo i samma byggnad som mig. De ska få äta i min matsal och vill de kan de få gå på en lektion eller två.


Hejsansvejsan!

Tjenamittbena!

Senaste två veckorna har inte direkt varit de två bästa i mitt liv men idag har varit en bra dag trots allt annat. Jag fick ett oväntat bra resultat på ett prov, temperaturen stod på 26 grader klockan 19.00, UTOMHUS! Jag älskar min nya favvoserie, Suits. Alla borde se den, inga undantag!

Om två veckor anländer min fina familj och det ska bli helt fantastiskt skoj att träffa dem igen. Jag har också råkat beställa en MacBook Air, kände att jag ville unna mig det nu såhär i en vår-present.

Nu ska jag se La Bamba och äta popcorn. Kram


RSS 2.0