SISTA INLÄGGET!!!

Hej alla ni tappra läsare som kikar in på min blogg även då den inte är speciellt bra!

Tanken var ju att lägga upp 10 bilder som skulle representera mitt år men det gick ju inte så himla bra förra gången så jag gör ett nytt försök. Denna gången blev det visst 36 bilder och jag håller nu tummarna att det går att ladda upp alla på en gång!

Tack till alla er som läst min, så kallade, blogg och extra tack till er som slängt in en kommentar lite då och då.
Jag har nu varit hemma i Kungsbacka i två veckor och jag är helnöjd med att jag avslutademitt aupairliv efter ett år. När jag nu tänker tillbaka på mitt år i New York minns jag bara de bra stunderna och så kommer det förbli.

Njut en sista gång av dessa söta barn med en touch av NY i bakgrunden!





PUSSÅKRAM PÅ ER ALLA!!

Nu blir det inget mer So long, för detta är mitt sista inlägg!

Jag signar ut från min aupair-blogg forever!

- Anna Ekelund

...

10 bilder representerar mitt år i staterna. Enyoj!







sista kvällen!

detta kan bli mitt sista inlägg i Newwan. eller jag kanske hinner med ett till imorgon..

nu är det sista kvällen och det firas med middag med alla vänner här i området. sen är det många hejdåkramar och en sista natt i Garden city.

har iallafall haft tre underbara dagar här och känner mig nu mer redo än någonsin att åka hem.

Mamma råkade avslöja sig så vi ses väl på söndag då allihopa!

Over and out from NY..

Tack till alla er som läst min blogg detta året, nu är det nog slutbloggat på ett BRA TAG!

En bildserie kommer imon från mitt år här i staterna. några fina godbitar.




solong, A

San Francisco Airport!

Nu är det dags att dra hem mot NY igen. Vart en dag med många hejdå. Dock lär jag ju träffa mina KBAtjejor nästa vecka och mina skövdevänner inom en snar framtid. Värre är det för tjejorna som bor i norr och inte hänger allt öfr mycket nere på västkusten :(

Har en stor klump i magen och jag vet egentligen inte varför. Tror det både är för att komma tillbaka till min NYfamilj och till sverige, OCH att jag måste säga hejdå till så många underbara människor. Fyfan för att stå på frankfurt och behöva säga hejdå.USCHOCHFYY!!

Har inte mycket mer att säga än att jag är så glad att jag snart är hemma på riktigt igen! Längtar till att få krama om er alla.



so long, A

the last supper

bilder får berätta dagens story.. för jag är för trött för att skriva!!

men sara och jag cyklade på tandemcykel och VI ÄGDE!!!





''









so long, A

imon är det chill med trion från skövde innan vi lyfter mot NYC. YEAAHHH!!

näst sista hela dagen tillsammans!

tjabba tjena hallå!!

DAGENS TIPS: Om man heter catarina ekelund och vill skypa med sin dotter är det ganska bra att vara inloggad lite då och då!

ja, då kör vi!

Idag har vi besökt Alcatraz, även kallad "the rock". Såå himla coolt att få gå omkring på denna ön och inne i fängelset. Vi åkte ut och började med att se en film på 19 minuter om lite historia från ön. Det har ju vart mer än bara en fängelseö.

Sedan tog vi en audiotur, 45minuter med hörlurar. Sjukt bra och väldigt intressant! Man fick se allt från matsal, till celler och deras utomhusparker! Vi fick se omgivningen där alla som jobbade där bodde och sen också västkustens första fyr.

Regnet drog in över den lilla ön och vi stack tillbaka till fastlandet förlunch och shopping i chinatown. Kom hem med lite småprylar.. Sen var det efterrätt på en resturang och sen var det hem till hostelet för att packa och reda ut våra ekonomiska kostnader..

Här kommer några bilder från dagens utflykt.

puss på er..










'










imon är det cykeltur till golden gate som står på schemat!

SO LONG, A

text och tre bilder

Hej alla där hemma!
Vet ni vad, om endast 8 dagar så är vi tillbaka på svensk mark igen. Eller ja, erica och lollakommer ju tillbaka redan om 4 dagar medans vi andra har ytterligare 4 dagar i NY. Så himla snart.. Ja nu skavi se vad som har hänt!

Vi kom till SF igår, en dag tidigare än planerat. Vi hade bokat hostel frånoch med idag och tyvärr hade de inteplats för oss igår. Vi sprang omkring på en gata full mod motell och tog sen det billigaste. Vi var också lite snikiga och sa att vi var fyra och sen trängdes vi i sängarna istället.

Imorse drog vi från motellet efter den underbart goda gratis-frukosten som innehöll 1/5 äpple och ett wienerbröd. YEAH! Första stoppet var Best Buy då en pojkvän hade beställt en teknisk pryl och två andra chick skulle köpa hårddiskar, vilket de lär behöva då vi nog tagit runt 3000 bilder denna semstern.

Sen var det huset från Full House och sen var det en park med fin utsikt över hela stan. Efter detta pktevi till vårt hostel och höll tummarna för att vi skulle få checka in lite tidigare än vad som stod på pappret. Fem tummar räckte och vi packade för en sista gång ut alla väskor från bilen och upp på vårt rum.

Jag och Sara satte oss i våra kära Cheva och körde mot flygplatsen och dropoff rental cars. Vi kände att vi inte skulle behöva använda bilen här i SF och att vi skulle tjäna på att ta en taxi till flyget istället för att betala parkeringsavgift varje dag här. Att lämna in bilen var superenkelt och innan vi visste ordet av satt vi på airtrain mot SF igen. GOTT!!

Kändes lite vedmodigt att lämna den men det var också en stor lättnad. Vi är faktiskt påväg hem och jag är så nöjd med hela resan.

Vi strosadeomkring på stan och en del av oss shoppade lite igen. Dock inte jag idag.. bra mamma, eller hur? Nej men man märker att det faktiskt kostar pengar att äta ute varje dag i en månadoch att det inte är gratis med en starbucks-latte varje dag. Men som sagt nu är det inget att spara till. Go big or go home, som vi brukar säga!

Vi har blivit sämre och sämre på att ta kort så idag får ni, precis som igår en liten blanding på bilderfrån resans gång. Hoppas det är ok..

So long, A




'





såjaaa


San FRAN..

Nu är vi framme i SF, ett boende idag och ett annat imon! Vi lever loppan..

Idag shoppade vi loss,3/5 köpte samma Calvin Klein-jacka vilket kändes ganska mobbat, men men!!

Highway one är underbart trots enfilig väg och massa sega choppar..

Imon blir det turistande och lite smått och gott!!

Nu är det dags för fem brudar att tränga ihop sig i två 120sängar, vi har ställt de bredvid varandra så det ska nog gå bra:D

















det var en härlig blandining va?

pusspå er

so long,A 

snart så..

Om 11 dagar är jag hemma i SVERIGE!! Detta året har gått så galet fort!

Saknar mina kids väldigt mycket idag..



solong,A

Malibu beach!

Hej alla där hemma! Vi älskar era kommenatrer, keep up the good work!

Nu är det dags att lämna LA och bege oss mot SF vi har legat på starnden en sista gång och idag blev det Maibu beach. Nu blir det en natt i Possmo beach och sen lite outlet shopping imorgon. Sen är det fullt ös medvetslös i SF och sen tillbaka till NY. Vi har bokat Alcatraz-tour och sen har vi planer på att cykla över golden gate och shoppa järnet! Slutspurten är HÄR!!

Måste kila, ska möta upp de andra tjejorna nu!

Ta hand om er, SO LONG, A




Orange County

God kväll bloggen!

Sista dagen i LA är klar och nu är det packning och städning förfullt i rum 320. Idag har vi legat på stranden och gottat oss. Vi var på Newport beach aka. OC och det var supervackert. Vi skymtade delfiner som simmade omkring en bit ut i vattnet, gulligt!!

Efter vi hade bränt färdigt oss i solen tänkte vi äta på det Diner som de alltid äter på i OC. Nu var det bara så att dineret låg inte på den piren där resten av serien var inspelad så vi fick köra en stund och för att hitta rätt. Piren vi kom till denna gången var ännu vackrare. Fullt med folk som stod och fiskade, åt glass och mös i solnedgången! Vi åt på OC-dineret och trots att vi hade världens SÄMSTA servitris var det en succé.








so long, A

imon kör vi norr ut mot SF, kommer dock nog sova en natt påvägen någonstans!


Hollywood Hills.

Endats kort idag. nu är det maffia och skitäckliga drinkar som står på schemat!

























so long, snygga brudar i LA

RSS 2.0