puss

gör ett nytt försök och skriver lite om gårdagen.. lite snabbt..

Igår åkte vi äntligen till stranden. Men det var ju ingens större hit. Det var så kallade "man og war" överallt. Både på land och i vattnet. Dessa hemska vareslser är någon form av livsfarlig "manet". Såg ut som en liten ballong med sjukt långa trådar. De var ju trevliga att kolla på och barnen tyckte de såg roliga ut att leka med, så det var mer att kolla så att barnen inte tog maneterna än njuta av straden. Too bad!

Vi åkte hem efter en lunch med, håll i er, min värdpappas, brors, frus, bror. Hahhah! En riktigt skön lirare. 47 bast och levde som värsta ungkarln. Han bor i florida, surfar på dagarna, glider omkring och tjötar med folk och sen jobbar han med något på datorn. Och  det kunde han tydligen göra när han ville!! Hahahhah

Ska också tillägga att jag är världsbäst på att få mina värdbarn att soman på kvällarna.. Lucky me!!

Sen var det Oscars-galan på TV, vilket var lite skojsigt! :D

Idag gör vi ett nytt försök med stranden, fast en annan strand nu då. Vi ska äta lunch på ett ställa som var lite fräckt tyckte Eva. De var där och åt middag igår och tyckte det var himlans bra.

Ska kila, barnen skriker och jag känner att det är dags för Nanny-Anna att hjälpa till.

So long, A

dag 4 + dag 5 (roliga rubriker va?)

Skrev ett asalångt inlägg om två hela dagar.. Idag var typ den dagen då vi faktiskt gjort massa saker. Pallar tyvärr inte skriva mera nu så ni får nöja er med att veta att jag lever och att jag har det bra.. Pluss att jag inte bränt mig så värst ännu..

BIlder kommer imon då detta inte vill sammarbeta med mig nu..

Kan avsluta med att säga att min Värdmamma är allt för roliag ibland bara. Love it!

godnatt vänner och bekanta!

so long, A

dag 3 + början på dag 4.

Idag har vart en speciell dag. Jag vaknade runt 8 tiden då tre barn hade lekstuga precis utanför min dörr. Mycket trevligt. Åt lite frulle och fick sedan veta att Familjen minus Austin skulle åka på en utflyckt under dagen OCH natten. Jag skulle altså bli mamma på heltid denna dagen, spännande. Andledningen till detta var att de skulle och hälsa på Geoffs farbror, och om jag förstod det rätt så gillade inte han när saker inte stod på sin rätta plats och när det sprang ruunt tre barn i huset som en stormvind. Däröfr lämnade de av lilltrollet hemma, eller ja, här i huset!

Under förmiddagen så var farmor med Austin då han sov. Han sov i nästan två timmar och jag spenderade dessa två underbara timmar vid poolen. VId 12tiden skulle farmor och spela bridge så då tog jag över lillemannen. Vi började med att äta lunch och sen gå till poolen igen. Han är verkligen duktig för att vara så liten tycker jag. Han har sånadär orangea armkuddar när han flyter omkring. Han älskar att hoppa, var under vattnet, leka vid kanten och skvätta vatten så klart. Jag tror vi låg i i cirkus 1,5 h innan han var nöjd. Vi smög hem och lekte lite på uppfarten. Såpbubblor, vattenslangen och massa leksaker.

SEn så bjöd farmor med mig att åka och handla. Här finns nämligen något som heter SUPER-Target. Hemma finns det ju Target med detta är typ 10 ggr så stor och helt underbart. Allt var billigare också. Köpte på mig lite blandad kompott, mycket trevligt. Austin stannade hemma med farfar och kollade på Yo Gabba Gabba under tiden.

Sen var det middag och sen var det läggdags för det lilla tottebarnet. Han somnade så sätt i Eva och Geoffs säng.

Jag satt upp med "farmor och farfar" en stund och snackade skit och åt Riesen. Supermysigt :D

Sen så flyttade jag över Austin till min säng. Sover ju ganska djupt så var inte säker på att jag skulle vakna om han började skrika från andra rummet. Han sussade så sätt bredvid mig och jag kollade ikapp tre GreysAnatomy avsnitt innan jag somnade.  Saken var nu bara den att varje gång han rörde sig, snarkade till lite, lyfte på huvudet och alla sånna saker han håller på med, så vaknade jag till. Jag sov så himla "lätt". Det var ju både bra och dåligt. Vaknade nog 25 ggr denna natten men jag somande också väldigt lätt alla 25 ggrna. Det var bara en enda gång som Austin inte ville somna om. Det hade jag dock förutspått och förberett en nappflaska till honom. Lyckades få tyst på honom på 10 sek. grymt va?!

Han vaknade 06.16, så då var det bara att stiga upp. Nu sitter jag här och blickar ut över den underbara golfbanan vi har utanför fönstret. Ska nog ta och byta blöja på frostman då jag känner stanken på 10 meters håll.

Vet inte vad som kommer att hände idag. Vet inte ens när familjen kommer tillbaka. Vi får helt enkelt ta dagen som denna kommer. Vet iaf att innan jag åkt härifrån så ska vi ha vart på stranden och rangen och slått några bollar. Skoj skoj skoj!

Bilder kommer nog under dagens gång.

So long, A

picturetime






























PUSS PUSS PUSS

so long, A

dag 2 i paradiset

Idag har vi vart på äventyr med stort Ä. Vi har vart på safari. Ett sådant där safari där man åker i bilen och där det står skyltar överallt att man ska ha dörrarna låste och fönstrarna stängda. Superskoj!

Vi åkte väl runt och kollade på en massa djur i bilen i dryga timmen. Austin sov hela vägen, väldigt upskattat från hans sida;)

Det var lejon, zebror, enhörningar, kameler, apor, giraffer, stora fåglar, lamor, åsnor och massa andra djungeldjur. Tog nog närmare 300 kort från bilen. Sen hoppade vi ur bilen och gick i en slags park där man kunde mata fiskar, fåglar, skölpaddor och getter. Vi gick in i slags fågelbur och matade " små papegojor". Vi hade sånadär små vita pappersmuggar man har på mcdonalds med någon form av tjock mjölk i. Om man höll i en sån fick man sjölvklart en lite kråka på axeln eller huvudet. Jag hade två på mig samtidigt och det var helt sjukt äkligt. Sen så rpkade sjölvklart Priscilla spilla hela sin kopp med den vita sörjan över hela mitt ben. Jag blev ju självklart livrädd då jag trodde jag skulle bli attakerad av alla små fåglar. Hon som jobbade där tyckte att jag bara kunde stå stilla och låta fåglarna slicka av det?! Öh NEJ, för det första så bits de små kräken och sen så röckte det gott och väl med att ha dem på armarna.

Vi såg stora papegojor, ormar, flamingos. Vi åkte parishjul och vi körde trampabåt. Vi gjorde en hel del kan man säga. Det var också perfekt att åka dit denna förmiddagen då det val lite molningt vilket bara var skönt och bra när papparazziANNA va i farten.

Sen åkte vi tillbaka till vår country club och åt lunch. Vi tog ett dopp (2h) i poolen och sen var det hema och vila lite. Jag har nu cyklat runt hela området, det tog typ bara 15 min så jag tog två varv. Mysigt som bara den. Cykla runt i shorts och linne är ju inget man gör varje dag direkt.

NU är potatisen i ugnen, laxen på grillen och sparrisen i kastrullen. Yummie! Ikväll väntas lite plugg inför min CollegeHelg i Boston i Mars. Måste börja nån gång!

Bilder kommer nog ikväll! :D

so long, A

boynton beach

Hello friends.

Har nu spenderat min första dag i livet i Florida. I BOynton Beach och på någon form av county club. Vi bor hemma hos min värdpappas föräldrar, de är världens mysigaste btw. Vi bor med dem i en lite community dör det bor typ 900 pers, eller rättare sagt 900 pensionärer. Hit flyttar alla de som slutat jobba och inte gillar kalla vintrar. Det finns två 18hålsbanor, ett gäng pooler, flertal gym/fitnesscenter, ett spa, ett tiotal tennisbanor, underbar natur och söta små gubbar och tanter i deras golfbilar.

Idag har jag vart ute och gått och springt, jag har inte mött en ända person som inte storsmilat, sagt hej och frågat hur jag mår. Personalen som jobbar här på området är också urgulliga. Som när jag och prinsessan tog en promenix som klippte de gräset bredvid oss på en gräsmatta. När vi kom gående slutade hon klippa bara för att hon inte ville väsnas när vi var där.

Idag har jag somsagt hunnit med att bada 6 h i poolen, ta en efterlunchpromenix, springa en tur, spana på golfspelare som passerar vårt hus. Asså ni som spelar golf vet ju att den där vita pinnen betyder "out of ban". Den pinnen är utanför vår altandörr. Altså spelar de tyå 25 m utanför vår dörr. Lite skoj faktiskt! :D

Imon är det någonn form av ZOO på morgonen, sen är det förhoppningvis beachen en stund. Sen är det träningsdags igen:D här kommer lite bilder från dag 1 här i paradiset!

enjoy..














so long, a


Men för livet?

Är jag skadad för livet?

Nu undrar ni kanske om jag har trillat och slått i knät och undrar om jag aldrig kommer kunna gå igen..  så är inte fallet denna gången..

Som kanske inte så många av er vet jobbar min pappa på Papyrus.. Papperleverantörer kan man säga.. Eller så kan man bara säga att han säljer papper.. Vilket kanske inte är helt sant men det är lättast att säga det :D

Jag har iallafall hela mitt liv fått höra talas om olika sorters papper,tjocklekar hit och dit, kvalitéer, ytskickt osv. Varje gång han har en bok eller en tidnings å kollar först igenom den, känner på pappret och kollar vilket tryckeri som tryckt och så urbrister han kanske: Känn på detta, Anna. Känner du sånt bra papper och så bra det känns. Det är jag som sålt det pappret. (ler nöjt).

Idag när jag satt och blädrade i en sån där tidning med världens tunnast sidor, ni vet en sån där med bara parfymreklam, sminkreklam och sån skit.. Helt plötsligt var det något speciellt jag kände, vilken känsla. All annan reklam försvann, det var bara denna härliga hilfiger-reklamen som fick mig på fall. Jag visste inte riktigt det var till en början. Var det den underbara bilden på tio läckra killar eller var det de sjukt snygga kläderna, eller? Då damp det ner, som en blixt från en klar himmel. Klart att det var pappret. Härligt tjockt, ganska matt blad. Hilfiger hade nog lagt några extra dollar för att få det härliga pappret men det måste jag säga att det är det värt! Jag kollade nog på den sidan i 30 sek medan de andra 150 sidorna i tidningen hade 30 sek tillsammans.

Skadad?

det drar ihop sig..

Nu är jag nästan fördigpackad. Har bara Aloe Vera och lite saker från badrummet kvar.

Ska sticka iväg och köpa en present till min Värdpappa, då han fyller år imon. Vad i helsikke ska man köpa?

Priscilla har hjälpt mig packa hela eftermiddagen då hon vägrade att stanna kvar där nere när jag gick upp. Myspys tycker jag. Hon är världens sötaste unge:D





so long, A

imon åker jag

Äntligen säger jag bara.. imon drar jag och familjen Gaspari till Florida. Vi ska till ett ställe som ligger norr om Miami. Det ska bli såå himla underbart. Värme och sol och bad. Kollade vädret igår och det ligger runt 27-30grader varje dag.

Har lite ovanliga aker i min ressväska denna gången som jag aldrig haft med mig innan. Bland annat ett paket blöjor, en massa wipes, några nappflaskor och några barnböcker. Ska bli så kul att få leka i poolen med George varje dag.

Idag är en lugn dag med jobb från 9-6. Idag är det något som kallas President Day och det innebär att alla skolor är stängda. Ännu en dag som kallas "holiday" för att barnen ska slippa skolan. I vilket fall så är alla 3 barnen hemma och det går finfint än så länge. Storkillen ska snart på hockey med papsen medan A just nu ligger och sover. Jag och P sitter här och chillar.

Försöker lista ut hur man ska förminska min nyainköpta klocka. Mamma kommer att hata den men tur att hon inte ser den så mycket då. Jag tycker iaf om den som bara den. 20 $ är ett lagom precis tycker jag oxå:) Hade älskat om Sara var här nu, för hon är expert på att förminska klockor..

Ska snart gå ner i källaren och checka läget vad George gör. Det låter som nån har fest där nere men det är bara hans wii som låter så antar jag. Han  kan nog spendera hur många timmar som helst med sitt NHLspel tror jag.


Ville oxå meddela att mina väggar i käket blev jättefina. De uppskattade det jättemycket. Synd bara att P tog en röd krita och målade en modern målning på den ena väggen. Det var så länge det var snyggt där.. Palla!!

Här kommer bilder på det jag handlat i helgen.



Nytt nagellack!



Solskyddsfaktorer!!



Ny vårjacka! Den är kort både i magen och i ärmarna. Väldigt skrynklig här också!!



Min nya klocka. Snygg va mamma?

So long everyone. Ska försöka blogga från Florida med.

A

the bieberfever

Justin Bieber har ett nytt fan, nämligen mig. Jag måste erkänna att jag alltid trott han vart någon kille som kunde jsuna och typ blivit känd för hans föräldrar jobbade inom musikbranschen eller något sånt. Så var ju dock inte fallet, han är ju ett musikalsiskt underverk. Han är perfekt i mina ögon. Vilken kille säger jag bara..

Lördagmorgon drog vi till GC då jag skulle jobba några timmar. Det gick ypperligt bra.

VI shoppade en del skit(som vanligt). En ny jacka och ett nagellack hamnade i min påse. Sen var et mat som inhandlades och lite godis. hiihihhhi.

Vi lagade maten och det smakade så ljuvligt. Det blev Kyckling, ungsbakad potatis och ädelostsås. Beasås för de andra två bajskorvarna. Oreos och toblerone till efterrätt.

Kvällen tillbringades vid Sofies köksbord med ett 504bitars pussel. Vi satt nästan 4 h sen gav vi upp. Det var ett parti med skog och skit som inte ville sammárbeta så vi bara sket i det. Vi fixade klart det på morgonen med lite våld.

Nu är det ett Outlet som gäller. Hoppas jag bara hittar massa fula saker som jag inte vill ha.

Uppdaterar mer ikväll. ska fota köket som nu är nästintill färdigmålat.

So long, A






here comes the sun. lalalala

Var kanske lite väl kaxig i förra inlägget angående solen och hur brun jag kommer bli. Insåg detta idag när första vårsolen tittade fram i några timmar. Har spenderat hela dagen ute i sol och cirkus 17 grader. Mitt ansikte ser nu ut som en tomat. Jippi! Så vi får la se hur jag ser ut när jag kommer hem från Florida.

Tack Mamma och Pappa för det härliga pigment ni gav mig. Mycket nöjd..............

Ikväll är det Justin Bieber filmen för hela slanten..

Ni fattar inte hur mycket jag älskar mitt liv nu. Älskar värmen mer än någon kan förstå:D Hahhaha!

So long, A


gomorron !!

Nu ska jag nana. Mamma går typ upp nu. Hahhah!

Ville bara få sagt att Ny Islanders losa med 3-6 och Austin sov hel sista perioden. Det blev en rolig match med min LI-brudar.

Imon är det fredag, och här i NY innebär det LÖN. Den ska rakt in på sparkontot!! DuktigaAnna!!

Efter jobbet imon är det gymmet som gäller, sen bio med Soffan och Oliwen. Förhoppningsvis en äkta svensk tacokväll som grädden på moset också.

Nu är det bums i sängen.

so long, A




där ser ni mapa till höger:D

Pusspuss

Gick upp 08.30 på min lediga dag. Vet ni varför?! Joo för att åka till gymmet. Lilla jag tänkte att klockan tidigt på en torsdag kan det ju inte vara en kotte där. Men gud så fel jag hade. Det var helt galet mycket folk. Palla tänkte jag som hade ställt in mig på ett tom lokal med 100 maskiner bara för mig själv. Jag sprang en halvtimme, gjorde tre maskiner och sen var jag nöjd. Bättre än inget alls intalade jag mig själv när jag kom hem 45 min efter att jag lämnat huset.

Nu har jag plockat uppi mitt rum, slängt i en tvätt, lagt fram lite saker som ska med till Miami. Nu ska jag måla vidare i köket och sen ska jag äta lunch.

Chattar med Amanda också. Alltid lika skojsigt:D MissU darling!

So long, A

bildbomb..



Håret som rök när Ollie klippte mig:D



Myskramar i badet!



En till. Världens sötaste:D



Priscilla mumsar på en dounat!



Jag leker med dem.



Cissi:D



Mina nya ringar! Två för 8$, suveränt!



Mina nya converse. Grå/Lila/Beiga till vänster och glitterpaljetter till höger. Vilken investering:D




Fick denna fina AllaHjärtansDag-presenten av barnens mormor. Mummsfillibabba!


Bara för att jag la upp alla dessa bilderna så får ni inte glömma att läsa mitt nyskriva inlägg precis här nedanför.

So long, A

Gott&Blandat!

tjolahej..


Nu kommer här ett ganska osammanhängade inlägg om en del saker som har hänt och en del saker som förhopppningsvis kommer att ske inom en snar framtid.

Jag har idag måla klart ena väggen i köket. Det blev kalassnygg trots att jag inte trodde på det från början. Har tejpat klart skarrvarna och kanterna på nästa vägg så himla ska den också få lite ny färg. Hihihi..

När vi ändå talar om att få färg så hoppas jag att om 10 dagar ska jag vara superbrun. Vilket alla redan vet att det inte kommer att hända, men jag kan ju få hoppas. Jag har inbillat mig att solen i Miami är solen som passar min hud. Den kommer att bränna mig sådär perfekt brun och inte en gnutta röd. Hahhaha. Nu sitter ni där hemma och skrattar åt mig och tänker. För gudskull Anna, smörj in dig med zinkpasta över hela kroppen. eller nej förresetn käp en kropsstrumpa så slipper du se ut som en kräfta. Men jag tror jag ska motbevisa er. Jag ska smörja mig som bara den och bli brun som en peppparkaka, eller som lillsyrran brukar bli:D

Imon är det hockeydags igen. Jag är ganska bortskämd gällande det måsste jag erkänna. Tror att detta är min 6 eller 7 NHL match på 5 månader. Mohahhaha! ska i vilket fall bli roligt att se NY Islanders krossa Boston Bruins imorgon. Matchen kommer att ses av mig, Oliwia, Sofie, Cissi och min tvp knattar. Sak bli spännande och se hur minstingen A, klarar trycket. Det blir nog bra!!

Jag har idag också fått godkännande av min värdmamma att jag får ta en vecka ledigt och träffa mamma och pappa i Carlifonien i sommar. Sen sa hon också till min stora glädje att Therese och Jesper är mycket välkomna att sova här några nätter. Åh vad jag har mycket att se fram emot.

Insåg för någon dags en att nu är det endast 7 månader kvar att jobba i denna familjen. Jag har alltså passat dessa tre underbara kidsen i 5 månader. Tiden har gått så himla fort och jag har räknat ut att dessa 7 månaderna jag har framför mig kommer att gå ännu snabbare. De månaderna som passerat har vart kalla, snöiga, mörka och med en massa nya saker att lära sig. Medan de månader jag har framför mig kommer att vara underbara sommarmånader. Soliga, varma stranddagara radade efetr varandra. Herregud snart är jag hemma igen...

Dags att avsluta detta snurriga inlägg.. Gonatt vänner och bloggläsare:D

So long, A



5 månader och 2 dagar

haft en underbar jobbdag på 14h. är faktiskt inte ironisk alls, den har vart grym. barnen var på ovanligt bra humör idag. superduper:D

ska imon försöka skriva ett lite längre inlägg med lite bilder och sånt där smaskigt. Har nämligen inte tid nu då sängen kallar som bara den.

Har idag börjat måla köket också, vi får la se hur det blir tillslut. Har också målat naglarna i fransk stil, himla snajsigt!

snart är det redan Mars och jag har redan vart här i 5 månader. tiden springer förbi mig. förresten en sak till. igår var det typ 15 grader här.. fyyy va det va underbart:D

so long, A

det blir en dag på stranden

hej hopp i lingonskogen.

idag ska vi till long beach och promenixa.. förhoppningsvis lite varm choklad på vägen oxå:D

ikväll får vi se vad ödet har planerat för oss, för vi har INGA planer. lite härligt tycket jag..

Grattis till min kusinvitamin som fyller 20 år idag:D Hoppas du får en kalasdag Matte:D

Sen så saknar jag Sofie Johansson något så fruktansvärt idag. Om nån ser henne kan ni la ge henne en stor kram från mig!!


vi två..

rubrik

Torsdag, idag. Fredag imon. Lön och sushi!!

Idag har jag vart på IKEA, jag har myst med Cissi och Sofie och jag har passat mina barn i 3h. Det var iprincip hela dagen. HAhahah

Helgen ska bli en mycket bra helg hoppas jag. Vi har planer på picnic på Long Beach, en ostaffär i Queens och en shoppingtripp till Tanger. JAg är sugen på tacos  och Cheescake Factory också. Vi får se vad som händer och fötter. I vilket fall ska helgen spenderas med min underbara Cissi.

Två av LI-brudarna lämnar oss i sticket och åker till Miami. Tänkte egentligen skriva något tyket typ som: Hoppas det regnar och att flyget är försenat. Men så känner jag ju inte. Jag hoppas ni får en underbar helg i värmen och att ni glassar som aldrig förr. Ha det såå himla skojsigt girls.

nu är det how I met your mother. sen sovdags.

so long, a


Yiiiippppiiie:D

ny dag, ny anna!

Idag när jag vaknade kände jag mig som en ny människa. Gud va skönt det var! Yiiiihooo:D

Jag klädde på mig pch började jobbdagen med att kittla mina småbarn litegranna innan det var dags att ge sig iväg för att lämna lilltjejen på skolan.

Tog tag i alla tvätt som jag inte tvättat sen söndags kväll. 4 tvättar, puh!
Austin somnade så sätt runt 10.30 så jag fick nästan en timme för mig själv att äta frulle och bara mysa innan vi skulle hämta P igen.

Eftermiddagen flöt fort förbi då vi lekte i snön i en timme, jag vikte tvätt när de lekte och vi badade och åt middag. Bra dag med andra ord.

Imon är det mysdag hoppas jag. Skippar gymmet imon med då jag känner att jag fortfarnde inte har 120% ork.

Har införskaffat mig lite nya prylar, igen. Blir lika glad varje gång jag hittar något jag älskar och som är billigt.

So long friends, A

slapp inte undan..

Att vara magsjuk när man bor alldels för långt hemifrån är inte speciellt roligt. Var inte direkt kaxig inatt när jag låg på badrumsgolvet i 3 h. Har idag druckit lite juice och ätit en barnyougurt. Får se om jag ska försöka få i mig något mer innan det är dags att somna om igen.

so long, A


spya

En lååång helg, med en hel del ovanliga händelser. Roliga och riktigt tråkiga. Jag tar det från början.

Fredags morse började kasst då jag fick veta att en släkting hade gått bort. Hela dagen var det folk som kom hem till oss för att samlas och sörja tillsammans. Det var en lång dag med många kramar och många koppar kaffe. Det var en riktigt svår situiation att prata med alla om detta då jag knappt vet vad man ska säga till nnågon på svenska om en närastånde har gått bort. Alla var dock förvånandsvärt "glada", och fredagen var en helt okej dag trots allt.

När alla hade anlänt och jag hade spenderat många tiimmar med hela släkten betsämde jag mig för att ta mig en liten promenix till Cissi. Vi var fyra härliga brudar som hängde och snicksnackade helakvällen. Soffan åkte hem medan jag och Oliwen knödde oss ner i Cissis säng. I efterhand kan vi väl säga att tre såpass bredaxlade inte kan sova på rygg i samma säng, iaf inte den storleken av säng. Nästa gång är det sidan som gäller.

Lördag morgon började på Dounkin Dounats och det satt som en smäck. Sen var det Target där jag införskaffade mig en helt sjukt snygg bikini. Nu är det bara kroppen som ska trimmas lite (mycket) till, så är jag fit for fight. Sen så tog jag mina två girls till en helt enorm skoaffär som jag har spanat in i 5 månader utan att ha gått in i den. Det fanns en hel del skor men jag var inte på humör?! Något fel?

Sen kom höjdpunkten nr 1 för dagen, Julia anlände till GC. Såå himla skoj. Hon kom med solsken, eller nej det pissregnade hela dagen rättare sagt. Men guud va glad jag var att se hennes säta ansikte igen. Var ett tag sen nu. Vi åkte till mallet och fortsatte spana i butiker, sen käkade vi lite välförtjänt lunch. Sen var det dags att svida om och sätta på oss våra konsertkläder. Dagens höjdpunkt nr 2: Robyn, på Radio Music City Hall.

Åh guuuud så bra det va.. Finns inte ord för hur grym hon var! Jag var såååå sjukt stolt över att vara svenska när Robyn rockade fett i en och en halv timme. Herregud säger jag bara! Hooon var helt amazing:D

Söndagen, skulle egentligen ha blivit en heldag i city med Jullebulle. Dock ändrades planerna lite när bergravningen skulle hållas denna dagen. Jag jobbade och det blev en ganska lyckad dag trots allt. Julia, Oliwia och Cissi var med mig och barnen nästan hela dagen vilket var helt kalasbra. Sen kom alla gästerna hem till oss och skulle ah begravningsfika. Kruxet var bara att denna kvällen var det superbowl. så vi hade bregravningsfika/Superbowlfest. En ganska knasig blandning som turned out really well.

Nu kommer knorren på denna storyn. Igår spydde över hela mig. Bokstavligtalat över hela mig. Inte så himla skoj och med tanke på att jag är en av världens mest äckelmagade männsikor var det endast en millisekunde ifrån att jag skulle spytt tillbaka på henne. Men jag lyckades hålla det inne.

Sen hände det igen. Ny dag, nytt barn som ska spy. Idag var det Austins tur. I bilen, över hela sig själv. Jag panikade lite nrä han satt och spydde i sin bilstol så jag stannade bilen, på med varningsbilnkersen och fick helt enkelt hjälpa honom att spotta ut all spya han hade i munnen. Mina två små hjärtan. Austin är faktiskt inte bra ännu. Han har spytt hela kvällen. NU väntar bara jag på att jag ska känna den där hemska känslan när magen vänder sig utochin. blääääää..

Idag var det Gossip på tvn och jag, soffan och sara invaderade Cissis hus. Mysilimys. nu är det nattis! Imon är dte tisdag och denna tisdag innebär lite sovmorgon. Godnatt mina hjärtan:D

So long, A

2/2 del två!

Laserdome och starbucks fick avsluta denna kvällen. Lite how I met your mother också.

Ska btw måla köket i färgen kallad "eggshell" iaf någon ville veta.



so long, A

2/2

jag satt precis och hade glaset runt hela min mun ni vet, när man suger ur luften så glaset hänger där utan att man inte behöver hålla i det. samtidigt läste jag SaraCederluns blogg och jag brast ut i skratt. Ni kan ju själva förstå vad som hände. Vatten äver hela mig, skoj.

åh vet ni vad. jag ska måla om min värdfamiljs kök på fredag kväll! Frivilligt! Ska bli födelsedagspresent till hostpappan som snart fyller (?) år. Ska bli skitskoj om jag ska vara härlig:D

Prinsessan har kissat 3 ggr och bajsat en gång på pottan idag. Hon är inne i en riktigt gullig period i sitt liv just nu. Min lilltjej. Gullipluttisen..

dags att äta upp min hemma gjorda räkröra på en rostad macka.

So long, A


1 feb.

Halloj där ute i världen!

Imon åker min fina Erica till Thailand, lyllos henne! Hoppas att hon får världens bästa resa..Good luck honey!

Jag har haft en fullspäckad helg med massa roligheter. Jag skulle gärna berätta det i minsta detalj men jag har inte tid att skriva just nu så jag tänker be er att gå in på oliwiafridlund.blogg.se för att läsa om min helg. Hon har skrivit som bara den och det är väldans bra för då slipper jag :D

Jag mår iallafall annars himlans bra. Just nu sover min lillkille och min prinsessa har sin talpedagog här. Jag sitter i soffan och njuter av mitt kaffe, eller nej det gör jag inte för det är helt iskallt då jag bryggde det för typ 1 h sen.. lätt att glömma av sånt när barnen tar upp all min tid. Vet att min mamma sa att hon gillade kallt kaffe eftr att ha jobbat på dagis i 20 år. Jag börjar känna desamma redan efter 4 månader. Eller förresten snart 5 månader ju.

Igår var det GossipGirl med två GardenCity tjejor och ikväll är det gymmet och One tree hill. Therese du har missat så himla mycket nu ska du veta. Gud va du kommer att ha många avsnitt att se ikapp när du kommer hem igen:D

Imon är det LCCmöte igen, förra gången var det hockey och denna gången är det Laserdome. Inte allt för jobbiga möten enligt mig iallafall. Innan jag kom hit trodde jag mötena skulle vara en pina, man gud så fel jag hade. Ska bli så kul att få skjuta alla mina kompisar med laserpistoler.

Hahhaha, vet ni vad jag precis sa högt ut till min lilltjej som just nu sitter och slafsar med sin yougurt. Priscilla, eat ordentligt please. Hahhaha. Ibland slår det slint i huvudet.

Joo vet ni vad mer som har hänt.. Jag har klippt mig igen. Oliwia tog fram saxen i lördags och klippte så det stod härliga till. Det var säkert 10 cm som rykte. Underbart skönt att vara nyklippt asså. Tack för det hjärtat:D



RSS 2.0