Lillmonstret!

Efter nu cirkus tre veckor med ett enormt gips på den lilla armen är vi äntligen "hela" igen. Sprickan i fingret är borta och infektionen i såret är helt läkt. Lillen har släpat runt på ett gips som väger lika mycket som honom och är tre gånger size:n av hans arm. Han klarat det med bravur och klagat förvånandsvärt lite. Nu efter de tagit av gipset kan jag förstå varför det har vart studer han gnällt lite mer än vanligt! Han har värmeblåsor och värmeeksem på hela armen, lille stackaren! Nu är det iaf lagt bakom oss och sommaren är räddad.

Idag skulle så bli premiär för familjen Anna+3 barn på poolen, dock så somnad A innan vi han dit.. Så två barn badade, ett barn sov och Anna nöjde sig att plaska med fötterna..Vattentempen var typ -100 grader!






So long, för denna gången, Anna

Sammanfattning av Annnas liv..

Jag har tappat suget.. orkar inte vara amitiös och blogga hela tiden.. här kommer en rejäl uppdatering i lite punktformation och långtext om min senaste tid här låång, lååångt borta!

1. Jag lyssnar oavbrutet på Veronica Maggions genialiskt grymma skiva. Varenda låt är min favorit och jag kan inte sluta att nynna hennes låtar..

2. Jag har haft en liten så kallad 9månaderskris, kanske en påhittad kris ala Anna men den har iaf funnits där. Det har kännts som allt gått emot mig och jag börjar känna mig nöjd med själva aupirsjofräsen.. Missförstå mig inte för jag älskar mina värdbarn över allt annat men ibland är det jobbigt att bo på sin arbetsplats och alltid finns tillgänglig. Jag har nog slutat krisa nu då det endast är 17 dagar till familjen Ekelund anländer till NY igen. UNDERBART!!!

3. Oliwia, en av mina närmsta här! Hon har efter många om och men beslutat sig för att lämna staterna 2,5 månad tidigare än planerat. Efter en del tjorv under året så rann koppen över härromdagen. Det är himla tråkigt och det kommer att kännas jättekonstigt att inte ha henne här. Tur att det inte är 1000 mil till Varberg.. Och inte till Fårö för den delen heller. November sa vi va?!



4. Midsommar is coming up. Midsommar i NYC kommer förhoppningsvis bli en kväll jag sent kommer att glömma. Man kan väl säga att vi kör igång på torsdagen då vi ska ha kransbindning tillsammans. Sen på söndag är det stort svenskt midsommarfirade i Battery Park i NYC. Dans runt stången, midsommar mat och jag hppas på lite roliga lekar. Efter dennna picnic i parken är det Pascha Club som ska tas med storm. Alcazar kommer att spela först och senare på kvällen är det SwedishHouseMaffia i form av Sebastian Ingrooso som får att svänga på höfterna.

5. Idag har jag för första gången på lite drygt 9 månader tagit på mig min favorit-speedo-baddräkt och simmar några längder i bassängen. Jag ska inte påstå att det var lätt för det är LJUG!! Jag var död efter typ 200 m. Jag simmade bara 50sträckor för sen var armarna fulla av mjölksyra. Det ska bli fler simträningar i sommar, pinsamt att vara så UR FORM..




Så där ja.. Nu känner jag igen min dusch igen:D

6. Jag shoppar på som aldrig förr.. Men ju mer man shoppar ju mer måste man också rensa.. Idag insg jag att dessa skorna hade gjort sitt. De blå är trasiga och de vita så slitna att det är pinsamt att använda dem..



7. Det har vart en hel del häng i city senaste helgerna. Älskar NYC och kommer att sakna pulsen och tryggheten som finns här. Ny favorit del i staden är Williamsburg, Brooklyn!

8. Nu är det bestämt. THE ROADTRIP kommer att bli av. som planen ser ut nu kommer Jag och min vapendragare Sara starta här i NY och köra ner till Texas. Det kommer att vara en vecka i en bil med en tjej som inte går att ha tråkigt med.. Efter den veckan plockar vi upp lite nytt sällskap i form av Emma(piteå), Louise Annerstedt och Erica Eriksson. Vi fem kommer sen att köra en bit på Route 66, se Grand Canyon, Las Vegas, San Diego, Los Angeles och avsluta i San Fransisco. Vi kommer förhoppningsvis hinna se mycket mer än det men någonstans i bakhuvudet är det bra att ha lite planer..JAG ÄR SÅ TAGGAD!!

9. Börjar ta slut på saker att skriva om.. Men vad sägs om att jag har bestämt mig för att spara ut håret igen. Anna med långt hår är mer Anna. Kanske en permanent om ett år?!




10. Jag älskar mitt amerikaliv, så tro inget annat.. Dock är det bara 80 dagar tills jag lämnar Garden City för nya äventyr..


Joo en sak till.. Moster och Morbror är ju här i USA och hajkar runt nu.. Kolla in deras blogg. Mycket fräcka ställen och bra med uppdateringar.. bjorkebro.blogg.se

So long, A


dagen innan måndag...

Skype med farmor och farfar, UNDERBART!!

Ikväll är det söndagsmiddag med svenska bruttorna!!

So long, A


sparkontot är ju inte överfullt dirket!

tur att skatteåterbäringen kom nu för jag råkade handla lite mera kläder idag........................ har ju nästa inga så det var ju lika bra!

So long, A

sveriges dag



två svenska flickor:)

so long, A

fler inneboende

igår hörde jag hur det sprang runt en liten mus i min garderob. jaha mantackar för en mus i sitt rum.. idag när jag sa det till mina värdföräldrar så skicka dem in katten med en gång. Så nu har jag en katt och en mus på rummet, får se hur detta kommer att sluta. Eva varnade mig och sa att nixon, som katten heter, ofta vill visa upp sitt byte när han fångat det.. Kul om jag vaknar inatt med en död mus i sängen och en nöjd katt som somnat stolt bredvid..

Jaja, lika bra att sova nu!

So long, A

sista veckan i maj månad- i bilder



Middag på CCF första kvälllen:)



Jag och P busar i Ciccis vattenslang:)




Nyvaken lillekille i solen!





Pusskalas på lekplatsen!



Två finisar!



Lillfamiljen ..



Metsgame!






SkäggPUSS



Lyckopungen! Vet dock inte om den fungerade så bra då vi aldrig vann på lotto:S



Kinastaden i NYC!



De köpte en skitsnygg väska för att kunna packa ner allt de fyndar här!



Mitt fd golv.



Attityd!



you and I....


Nu blir det inget mer för denna gången.. kommer fler bilder och evetuellt lite mer text nästa gång jag har tid för bloggen. Har ju fullspäckat liv just nu!

So long, A





RSS 2.0