låååååååååååååååångt inlägg!

pjamas hela dagen, scones och snögubbebygge.

over and out!

Anna

26 jan!

Idag har vart en ganska seg dag då alla barnen och jag har vart trötta och griniga. För det första så vaknade jag imorse och såg att det snöade som bara den. Stora, hemska flingor föll ner på marken. Skolan var som tur var inte inställd idag. Himlans skönt ändå. Jag åkte och lämnade Priscan och sen såg hem igen med lillkillen.

Han lekte mest hela förmiddagen och jag löste korsord, hahahha. Låter ju lite halvtöntigt men det är sant. Saken är den att jag fick en korsordstidning av Anna-Karin innan jag åkte hit. Den tidning har legat bredvid min säng sen första natten. Jag har nu bestämt mig för att ALLA korsord ska var klara när jag åker härifrån. Vissa är superkluriga så ibland hittar jag bara ett ord på en hel dag.

Men jag har inte något emot att sitta i en soffa med en kopp kaffe och läsa korsord när tvätten är i maskinen, disken är omhändetagen och A, leker med sina leksaker bredvid mig. Skönt att starta sin morgon på det viset.

När vi sedan hämtade min lilla prinsessa igen blev det andra bullar. A och P kunde inte hålla sig ifrån varandra och det var bara skrik och bråk i flera timmar. Jag tror båda var trötta och uttråkade. Jag gjorde så gott jag kunde men sen så lät jag de fajtas lite ibland med:P hahah, nej men ibland måste de lära sig att dela med isg av saker och inte bara ta från varnadra hela tiden..

Vi hämtad min äldsta gullunge och han spelade bara Wii hela den en och en halv timmen han var hemma. Sen var det dags för hockey, pappa G kom och hämtade honom och vi andra badade. eller aa, barnen badade och jag satt på golvet..

Idag lagade jag stuvade makaroner och det blev värsta succén. Eva älskade det och trodde det var något jätte avancerat jag lagat men när jag berättade hur man gjorde blev hon riktigt förvånad. Vi satt och snackade ganska länge jag och hon. Det var himlans skänt måste jag säga.. Ibland är det bara gött att få snacka av sig allt man tycker och tänker om detta aupairlivet:D

Sen var det gymmet, jag körde slut mig på någon form av trampmaskin och sen unnade jag mig att sola 10 min. Skönt. Sen hem igen.. Där stod en nybakad kladdkaka och läskade mig.. men jag stod emot.. eller nej det gjorde jag inte.hahahha. jag tog en liten bit men det var jag värd ändå:D

Sen så blev våran Starbuckskväll inställd pga snöstorm, igen! Denna gången kom det dock en åsksmäll så jag trodde huset skulle gå i tusen bitar:S Nu har det dock lugnat sig lite och jag hoppas att det är slut snöat, slutregnat och slutblåst imon.

NU ligger jag i sängen, skriver här, kollar på The Proposal, tuggar tuggummi och ska snart städa mitt rum och vika min tvätt. Sen ska jag göra 50 situps, gaahh!




So long, Anna

glidigt

att ha en glidig dunjacka och samtidigt försökea bära en ettåring med glansiga mjukisbyxor är ingen hit. dessutom ha en tvååring som vill hålla handen när hon går bredvid gör att detta glidiga moment endast har en arm till hjälp.

HJÄLP!




annars är allt superbra idag, det vankas ju nämligen GOSSIPGIRL!.

so long, anna



sen är den bilden ganska gullig också, iaf på lilltjejen! :D

23 jan

att parkera på en bank och sen gå på bio är inte att rekomendera. Kunde inte slappna av på hela filmen. Men guud så bra den var ändå. No strings attached. Min wingman för kvällen var ingen mindre än Sofie. Vi smällde i oss lite tacobell och sen åkte vi till bion. Lite sena bara. Najs..

sen kom lördagen och jag skypade och låg i min säng till klockan 3. Sen duschade jag och åkte till mallet. Stötte på Sofia och Sandra och efter tre min var jag övertalad att gå med ut på kvällen. All gick så fort och helt plötsligt stod vi i kylan och väntade på en taxi som skulle ta oss till klubben, Nicki Beach.

Kvällen var en enda stor dans enligt mig. Jag dansade och dansade och dansade. Sen åkte jag hem med Sara. Hon sov hos mig, och det var första gången så det var på tiden. Jag gick upp och jobbade vid halv tolv medan Sara sov till klockan var 3. Sömntuta!!

Jobbat hela dagen med mina små gullisar och de har faktiskt vart gulliga mesta delen av dagen. Lillknotten somnade vid 7 då han inte tagit någon nap på hela dagen. De andra två trollen var vakna till Eva kom hem. Priscilla somnade dock starx efetr 8, de var helt slutkörda efter en lång lekdag med mig.

Nu är det Mamma Mia på TVn samtidigt som JETS spelar mot Stealers. Sista matchen innan Superbowl. Tror dock JETS losar men man vet aldrig.

Imon är det ganska go jobbdag mellan 11 -5pm. Sen är det gymmet som gäller för hela slanten:D



Alla dessa guldklimpar är mina:D



Mitt nya linne:D



Fynd från Conversebutiken.

Ny röd väska!



Skor som jag fyndade strax efter jul.



Mina mystoffler:D





Blå ny favoritkavaj:D

Där har ni en liten del av mina nya inköp, lyllos mig!

So long, Anna


21 jan del 2

Ni vet hur det är när man steker pannkakor.. Den första suger, den andra blir oxå ganska kass och sen brukar resten bli okej..

Idag när jag gjorde pannkakor blev de 12 första helt underbart snygga, första disan gyllenbrun och den andra sidan lite så där prickig ni vet.. sen blev de 4 sista typ som pankaksgeggakorvar.. jahopp. så va det!

21 Jan

Sofie Johansson fyller 20 år, GRATTIS MIN HJÄRTA!!!

Veckan här har bara flugit förbi. Ibland känns som att dagarna går iett då jag gör nästan samma sak varje dag.

Jag har iaf sen i fredags hunnit med att träffa min underbara kompisar en hel del faktiskt. I fredags så hade vi spelkväll hos Sofia, superskoj kväll med spelaet headbands. en rolig kväll med mycket skratt!

Lördagen så åkte jag in till city för att möta upp Lovisa och hennes päron. Vi åt lunch i chinatown och det var skönt att få se henne igen. Sen promenixade jag ju hela vägen upp. Med det har jag ju redan skrivit om..

Söndagen var det upp med tuppen och åka ohc kolla på Georges Hockeycup. Oliwia hade tvingat med mig då våra "söner" spelar i samma lag. när jag väl kom dit fick jag reda på att Oliwia var sjuk och inte pallade följa med. Så där satt jag i 4 h helt själv.. väldigt skoj..nej men det var skoj att se de små knattarna spela:D

Sen var det hem till Sandra och kolla på Golden Globe-galan. Alla kändisar och deras nya klänningar. Lite skoj om jag får säga:D

Måndag var det jobba, gym och Martin Luther King day. Jag jobbade endast i 4 h då Eva var hemma resten av dagen. Mysdag med andra ord.

Tisdag var allt som vanligt igen. Förutom att Sofie kom hit och vi gjorde typ världens godaste lunch. Recept kommer inom kort...Gym på kvällen oxå..

Onsdag hade jag hela tjejligan här. Sofia, Oliwia och Cissi åt lunch här. Sen kom Sar aoch joinade oss precis innan det var dags att hämta Priscilla på skolan. HOn blev lite chockad när hela bilen var full av folk. Hahhaha. Austin kunde inte heller riktigt konsentrera sig vid matbordet när alla tjejer satt och skulle ta kort på honom medans han åt. Myste hemma hos Sara på kvällen och vi lekte med en padda. (internt).

Torsdag. Upp och Cissi ringer i panik. Hon måste hämta sitt "sjuka" hostbarn på skolan. Problemet är bara att hon inte vet hur man kär dit och att hennes GPS var helt spårlöst försvunnen. Jag fick rycka in som GPS. Sen tog jag en promenix från henne till postoffice och sen hem. Härlig vinterprommenad.

Jag jobbade några timmar och jag fick chocken då min lilla ettåring kissade på pottan. hahahha. nu börjar jag tjata om det igen men men.. Sakne är att han alltid är så avundsjuk när P sitter där och kämpar. Så jag har böjat sätta honom där med. Och igår hände det. Wiiiihoooo:D

Sen var det dags för LCCmöte. Denna gången var det NHLmatch som stod på schemat och det var Islanders som skulle ta emot Capitals på hemmaplan. Med stor besvikelse lämnade vi arenan med förlust. Det var en jämn match som vi tyvärr ändå förlorade. Skiiitkorv..

Idag, Fredag är det lönedag. Eventuell utgång står på schemat. Vi får se om vi hittar någonstans vi villl gå.. Det är ju inte lika lätt som hemma dirket. Nej nej.. här får man luska sig in på olika vänster.. men annars blir det nog bio.. NO STRING ATTACHED... Har längat att se den i över en månad så det är dags nu:D

Håller på att göra ett kollage med mina nya inköp. Det var ju ett tag sen sen sist. Sen kommer ett Julklapps kollage oxå:D

Det var allt för denna gången, här kommer en bild från två minuter sen när en ´stoooor bebis kom och myste i min famn..

So long, A




lunch med favoritlovisa och hennes familj!

Idag har det vart en riktigt bra dag.. den är inte slut än och snart kommer tjejorna hit så den avslutas förhoppningsvis helt kalasbra med.

Jag vaknade klockan 10 och jag pigg som en mört. Jag gjorde två smarriga kalkonmackor och slängde på mig litre kläder. Sprang iväge mot tåget och mötte upp Cissi på perrongen. Jag hann till och med måla nagalarna där innan tåget kom. Vi stötte på Sara och Emma två stationer senare. Vi splittrades på Penn station och jag tog första bästa tunnelbana mot chinatown. Efter att ha snurrat runt där ett tag nådde jag äntligen mitt mål. Lovisa Berg, och hennes föräldrar. Vi smög runt i CT ett tag och sen hittade vi en resturang som såg bra ut. Maten var brs och sällskapet yppertligt trevligt. Såå kul att träffa lilla Lovisa igen:D

De drog sig senare mot Ground Zero, men då jag redan besökt den platsen så skulle jag dra mig hemåt igen. Jag kolladepå en karta och såg att tunnelbanan låg på Bowery/Grand. Saken var bara att när jag satt i lurarna i öronen och börjat vandra så försvann allt i mitt huvud.. Jag bara gick och gick och helt plötsligt slog det mig att jag nog gått för långt. Hahha. Jag kände väl inte dirket att jag vars ugen på att vända. så jag forsatte traska norr ut på den bästa ön i världen, Manhattan.

Jag stötte på många söta platser under min promenad. Jag gick på en urgullig marknad, alla små tanter sålde marmelad coh äppelcider och i lurarna spelade Ronan Keating, kan nog inte bli bättre än så?!

Jag gick Broadway hela vägen från ChinaTown ändå upp till 34th street. Det är närmare bestämt 50 block, 50 block med underbart väder, 50 block med underbar musik, 50 block, alldeles för mig själv i NYC. Fantastiskt!!

När jag nästan var framme hände det en jätterolig sak men jag orkar inte dar den historien nu. Men innehållet var: en mörkhyad dansare, jag, 5 st 15åriga tjejor, musik, en publik och en hel del fniss och skratt. HAhhahahha


Jag smet in på HM och köpet ett par byxor. Den var gratis då jag betalde med mitt "prepaid" american express. Skitbra.

Sen mötte jag Sara och Emma igen och vi tog tåget hem. Lyckad dag med andra ord!:D

puss på er,

so long, Anna

Four month anniversary.

på fyramånadersdagen bröt jag ihop...

lillen skrek i en och en halv timma och jag hade bestämt mig att jag skulle vinna fajten om att han skulle sova i sin säng.

Min prinsessa somnade på sekunden, det var typ det enda bra med denna kvällen.

Storen vägrade allt..

Allt gick emot mig.. bla  bla bla..10 tårar senare var jag glad igen..

Egentligen har min dag varit toppen. Jag vaknade vid tjugo över tio. Åt lite frulle. Cecilia kom hit och vi åkte och gymmade. Puhh, idag var det extra jobbigt på något konstigt vänster. Sen åkte vi och handlade och sen åt vi bagel hos CC.

Jag tog en promenox hem från henne och det tog endast  13 minuter att gå. och då ska ni veta att att det var snö överallt!! Lagom långt med andra ord.


Nu ligger jag och kollar på en jättemysko film och jag ska nog sova. Borde duscha imonbitti men det brukar aldrig bli som jag vill på morgonen ändå. Jaja..

Helgen är fullspäckad med roligheter. Hör kanske av mig imon.. eller aaaa. söndag kväll kanske är mer troligt.

So long, A


12 jan

Jag vet att jag inte är riktigt lika entusiastisk när det gäller mitt skrivande längre.. Men jag skypar en del med Sverige och jag hoppas ni som vill vet avad som försegår i mitt liv, frågar mig.

Jag mår iaf jättebra och jag har bara inte tid/ork för att skriva här på bloggen just nu..

Mina barn är världens sötaste och min hostföräldrar är två trevliga prickar.

Jag älskar att vara här. Det får mig att uppleva så himla mycket men det får mig också att inse hur bra jag faktsikt har det där hemma. Alla mina underbara vänner, min familj och allt fint som faktiskt finns i Kungsbacka..


Jag vill oxå påminna er om att jag har två Miami resor, en Bostonresa, en Lady Gagakonsert, en Robynkonsert, två av mina bästa vänner kommer på besök, en massa NHLmatcher, och JAG -10kg. Allt detta kommer att inträffa innan sommaren knappt har börjat.

Skypat med Erica och Amanda idag och det var hur trevligt som helst. Alltid lika skönt att få höra era röster.

Nu är det tjejligaträff som gäller. Dags att slänga på sig alla kläder man äger, då det är svinkallt och mängder av snö på utsidan..


Kram på er alla där hemma, och i Aussie.

So long, A


8 jan

Två gympass inom 20h. bra jobbat Anna, Tack:D

Efter att ha varit ledig såpass länge jag faktiskt varit så är det lite som en nystart att börja jobba igen.
Igår lekte jag konstant typ hela dagen... Underbart! Sen gymmade jag och sen åt jag middag med de svenska brudarna:D

Idag gick jag upp 08.10 och stack till gymmet. IGEN:D Yeaah!

nu ska jag duscha och sen sticka in till city med Oliie och Soffie:D

Sen ska jag jobba med trollen ikväll då hostpäronen ska fira sin 8åriga bröllopsdag med att gå på fotbollsmatch. Eva verkade lagom glad :D hahahah. lite skoj ändå!

Imon är det en HELdag med systrarna Cederlund. Känner mig alltid lite efter när jag umgås med två pitebor. Det är svårt att inte börja prata som dem. Men jag försöker så gott jag akn att hålla min göteboska på topp..

Hoppas att Sverige får all snö iår, så slipper kanske vi här. :D

MaPa och Sara landade som planerat i Sverige igår. Hela och friska och med en hel del nya kläder och prylar.

Förresten min nya frukost framäver kommer att vara havregrynsgröt, mjölk och skivade bananer. MUMMA säger jag bara.. hyfsat okej nyttigt också..

Nu måste jag hoppa in i duschen. kramkram

so long, A


7 Jan

Godmorgon Sverige!

Nu har de åkt från mig. Igår vid 9pm lämnade jag min älskade familj på JFK. Jag kände mig stark hela vägen men när mamma kramamde om mig så kom tårarna, men kanske bara 10 st.. Sen så skärpte jag mig igen:D På ett sätt känns det jättejobbigt att de åkt eftersom vi hade så himla roligt när de var här. Men å andra sidan ska det bli skönt att komma tillbaka till vanliga vardagsrutiner. Men gud va roligt vi har haft det tillsammans i 12 dagar:D

De borde landa på landvetter idag (eran tid) runt 18.00 och allt går som det ska påvägen.:D

Krama dem från mig:D

Nu ska jag ner och börjar fredagens jobbdag med en grötfrukost.
Idag börjar mitt nya liv. Pepppa mig allt ni kan.. Inget gotte och massor av träning står på scehma nu:D


Kramis

So long, A




OCKSÅ GRATTIS TILL MIN UNDERBARA LOVISA BERG SOM FYLLER 20 IDAG :D

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

mammas kreditkorts gräns har blivit överskriden.. någon som vågar gissa hur mycket vi shoppat sen de kom?!

de ska nu leva snålt fram till sommaren, men mamma SKA BARA köpa en iPhone först. Hahhahah!

Shop ´till you drop. vårt motto.

So long, A

la familia in the states



åh va tårarna sprutade när jag äntligen fick träffa dem.. 5th ave and 34th st sprang jag på dem för första gången på fyra månader. Det var såå himla skoj.

Vi har spenderat nästa fem hela dagar inne på Manhattans alla mysiga gator, affärer, resturanger, caféer, och allt som denna grymma stad har att erbjuda. Vi har shoppat en hel del, vi har firat nyår, jag har fyll 20år, vi har gått på Brooklyn Bridge, vi har tagit förjan till Staten Island och sett frihetsgudinnan, vi har shoppat, vi har åtit god mat, vi har vart uppe i Top of the Rock och tittat ut över denna underbara långsmala ö, vi har promenixat i central park, vi har varit på NHLmatch, vi har kramats och bara myst..


Jag vill tacka alla er som skickade med presenter med familjen. Tack för allt:D Ni är underbara!

Nu har vi flyttat ut till min lya. Hela familjen på min våning! Känns ganska trångt då jag nu vant mig vid att ha hela för mig själv.. men som sagt.. finns det hjärterum finns det stjärterum.

Vi har idag varit på ett outlet här på long island. Det var helt sjukt enormt.. föreställ er Freeport gånger 10. pluss att alla affärer var något att ha. Det rockade med andra ord. Vi har idag inhandlat 8 par nya converse, typ 10 par tshirtar, slipsar, skjortor, kjolar, klänningar, smink, levis jeans, tjocktröjor, piller, underkläder från VC och en massa massa mer.

Vi har haft en helt underbar tid tillsammans och det är fortfarande flera härliga dagar att mysa ihop. På listan står nu mera shopping bland annat en ny kamera, en iPad, mera kläder, skidjacka och sånt.

Här kommer bilder från en toppenvecka.

BTW nu är jag ingen tonåring längre. Rynkorna har redan börjat synats i ansiktet.



































So long, A

RSS 2.0