Min prinsessa!

Får inte nog av denna helt underbara lilla flicka. Synd att hennes föräldrar inte tycker att ett collegedorm är helt passande för henne, annars hade jag tagit med henne till Troy utan att tveka en sekund.
 
Att hon vägrar ta av sig sitt nya armband får väl jag se som ett tack!
 
 
Lovar att bloggen snart kommer vara helt barnfri men de är juu såååå söta!
 
So long, A

Here we go again!

okej.. på´t igen!
 
Jag är tillbaka i bloggvärlden, inte heller denna gång är tanken att bli någon grym bloggerska och tjäna miljoner på att skriva om mig själv men jag lovar att försöka uppdatera er om vad som händer här i min coola vardag i Alabama, eller ja vad som ska bli min kommande vardag. Jag har alltså inte hunnit ta mig ner till sydstaten med stort A ännu.
 
Jag valde att göra en liten snabbvisit hos mina små, nu väldigt stora, värdbarn i New York. Så märkligt att vara tillbaka där jag en gång bodde, jobbade och levde mitt jetset
 
-liv med blöjor, bajs och Mac ´n cheese. Efter två minuter i detta hus tar jag på mig rollen som Supernanny och en del av mig älskar det men mina andra delar vill bara strosa omkring på newwans härliga gator dagarna långa..
 
Trots att jag är här är mina tankar halvvägs ner för highway 95, mot Troy University, mot mitt collegeliv och mot mitt korridorsrum som ska delas med en tjej jag ännu ej vet varken namn, ålder eller härkomst på. SPÄNNANDE!
 
 
kan ju inte ger er för höga förhoppningar så här är mitt första inlägg slut.. men några sköna bilder kan jag bjuda på. ENJOY!
 
So long, A
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here we go again!

 

RSS 2.0