city

Idag var det downtown för hela slanten. Mycket shopping och en del turistanden stod på schemat och solgudarna har varit med oss hela dagen. Imon är det Central park och lite annat smått och gott! MYS att ha dem här!

Bjuder inte på bilder denna gången heller med den som väntar på något väntar.....


Heja barca BTW. Sen har vi spelat på lotto här så imorgon hoppas vi på att ta hem storkovan på 171 milj $. Hålla tummarna för oss;)

So long, A

T och J.

de är här och jag älskar det..

so long, A

snart så...

Sämsta bloggaren ever, I KNOW!!

Helgen spenderades på ett college här på LI med Sara. Kursen var väl inte det roligaste jag vart med om det var dock Sara. Så vi hdade en toppenhelg tillsammas ändå.

Imon kommer ÄNTLIGEN Therese och Jepser hit. Känns så overkligt att säga, SES IMON. Förstår ni att jag inte träffat min bästa kompis sen den 25 aug, 2010. Galet ju!

Nu är det läggdags. Vill att det ska bli imon så fort som det bara går..

So long, A



filmkväll!!!

en med sjukt bra lokalsinne och en som är sjukt sugen på guacca!!



vem är vem?!

so long, A

två barn med ögoninfektion och jag som är allmänt rutten!!

Skönt att ha blogg när man har för ont i halsen för att kunna berätta vad som händer! Fast jag tänkte egentligen bara lägga upp en bild som visar min dag.



Med en ögoninfektion och rice-crisp som fastnat i snoret är hon fortfarande min lilla prinsessa!! LOVE

BTW, tänkte baka rice-crisp-tårtan till Georges födelsedag men efter denna bilden känns det ju sådär lagom lockande!? Fast den är ju så GOOO så jag bakar nog den ändå!

So long, A

whoppppsssiiidaaasssiy!

oj, detta hade jag glömt av.. IGEN!!

någonstans i mitt huvud trodde jag nog att jag hade skrivit om min fantastiskt, mysiga helg, men då hade jag fel!

Nu har jag ont i halsen, huvudet och är öm i hela kroppen så någon längre uppdatering är det inte på tal om..

Vill bara säga att jag lever och att jag älskar GOSSIPGIRL!! JObbigt att vänta tills hösten på den nya säsongen, GAHHHHHHH!!!

So long, A


Fleeedddaaaggg!!

Fredag är så sköönt! Idag var en superbra dag! Jobbade från halv nio som vanligt. Austin osmande i vårna nya ute-soffa. Jag satt där bredvid honom i 1,5 h och bara mös. Kollade lite bloggar och kollade lite på A, drack lite kaffe och kollade lite på min söteplutt igen. Guuuud va söt han är när han sover! Jag föröskte fånga det på bild men det går inte riktigt. Han är såå mycket sötare i verkligheten.

Soffan hängde här hela dagen, Cissi var här med.. vilket jag älskar. Carbonara till lunch och lite lek på baksidan innan vi plockade upp George. Sen var det slut med jobb för denna veckan. Min värdmamma kom hem tidigare vilket var himlans skönt!







Jag tog mitt pick och pack och tog första, bästa tåg till city. Mötte upp fam. Berggren + två kompisar på Hard Rock Café. Vi åt och snackade i närmare två timmar, trevligt! Sen var det dags för en busstur för den äldre generationen medan jag och Julia tog en kaffe och catchade upp sen sist!

Det råkade slinka ner en långklänning, ett halsband och en ring i min väska påvägen hem med. Woooopppsii!!

Imorgon är det shopping med stort S som gäller för Ingela och Julia. Blir nog lite Century 21 och sånt trevligt!

Hörs imon kompisar!

So long, A



fina killen med fina gluggen! :)



tandfen hittade även till USA, så nu är han en slant rikare:)

So long, A

Miami kortfattat

Bilder säger mer än massvis av ord.. Hoppas ni förstår vilken underbara resa vi hade tillsammans!


deltagare 1: stephanie!


deltagare 2: Sara



deltagare 3: Sofia




deltagare 4: Maria



deltagare 5: Lovisa



deltagare 6: Annapanna, JAG

resan i bilder!
































































så där ja!!


So long, A

Grimaldis och Starre!!

Lilllördagen är redan över. Ledig torsdag och sen är det nästan helg igen! Herregud så fort det går.

Jag har en hel del skypedejter imon vilket jag verkligen ser fram emot. Har vart dåligt med skypandet under senaste tiden. Vet inte om det vart på grun av tidsbrist eller kanske omedvetet för att slippa sakna er mer än vad jag redan gör. Jag ser så mycket, upplever så mycket nytt och jag älskar det jag gör. Men på något konstigt vänster är det ändå många timmars längtande efter alla er där hemma.

Jaja, fär en liten summering sen Miami kan vi väl säga att jag jobbat 27 h, spelat lasertag, drunkit donkens nya Mc Café, hängt med alla mina tjejor, skrattat en massor och INTE städat mitt rum..

Idag fick jag också en present från min 6åring, han har btw tappat sin första tand, GUUD va glad han var när den äntligen trillade ut. Okej men åter till presenten, jag fick ett sillyband, det är typ ett gummiband msom har olika former. Egentligen vet jag inte vad man ska ha dem till man jag har mitt som armband iallafall. Det roliga var att det var format som en flodhäst. När jag fick det sa han att det är en gåva som alltid ska få mig att tänka på honom. Så nrä jag inte är med honom så kan jag ha det på mig.. En flodhäst?!?! HAHHAHAHAHH

Det händer så mycket roligheter med mina barn just nu. Småttingarna snackar på som bara den och är bara allmänt sköna. Jag försöker filma så mycket jag kan för att sen kunna klippa ihop en film, det rä dock svårt att fånga de där riktigt ögonblicken som är bäst!

Idag landade mamma och pappa Berggren i NYC och jag kommer att få träffa dem på fredag, ska bli superksoj! Härligt att få träffa Jullet igen med för den delen..

Det var nog allt för denna gången, Hoppas livet leker vart ni än i världen bor!!







So long, A


tillbaks i verkligheten

Jag är tillbaka på den långa ön i NY. Har haft en underbar 5 dagars-trip i Miami och kommer berätta mer om det senare. Jag är iaf pigg, glad och superladdad efter 5 dagars ledighet. Vet inte varför men det var oerhört skönt att komma hem och krama de små liven igen. Åh, hur ska detta gå!!!

Nu är det nattnatti. Och förresten kommer Therese och Jesper snart hit.. WIIIIIII!!!!




So long, A

1.2.3.4...

1.MIAMI ÄGER!!!

2. Grattis till min älskade mormor som fyller 70 år idag. Hoppas ni får en toppendag tillsammans allihopa och jag önskar att jag kunde få ge dig en födelsedagskram. GRATTISGRATTISGRATTIS, älskar dig!

3. Även grattis till min fd granne Therese som gifter sig idag. Var ju chaffis på syrrans bröllop och jag hade ställt upp om jag vart hemma. Hoppas dagen blir allt ni önskat och att ni har ont i smilgroparna när kvällen är slut. Grattis Therese och fästman på eran stora dag.
4. PARTY och dags att njuta av Miamis nattliv.
So long, A

John Blund is calling!

Om 5 h ringer klockan.. borde nog sussa nu.. färdigpackad?! NJAA!! Gör nog det imon:D

Får se om jag uppdaterar något under veckan men annars är jag hemma igen på söndag! Mamma, skype funkar där nere så det kan vi ju göra!

So long, A


dan före dan före MIAMI!

Var påväg att köpa solskyddsfaktor när en väldigt smart vän sa att det inte var någon idé då jag inte behöver det för jag har så bra hy?! Eller nej det var inte därför men det var för att jag inte kan ha någon vätska i mitt handbagage ändå!! KlantAnna som inte tänkte på det! Tur att Lovisa finns! :D

Idag har jag gjort några punkter på listan! Att-göra-listan då vill säga!! Mycket skönt!

Nu är det Myshäng hos Cissi med Gossipgirl och 90210 på planeringen!



So long, A

Söndagen den 1 MAJ!

Förstår ni.. det är redan Maj. Galet så tiden bara springer iväg. Om en månad idag tar kungsbackas 92 studenter och det betyder att det var ett helt år sedan jag åkte flak och dansade hela natten lång!! Herregud så fort det går!

Idag har jag jobbat hela dagen och det har vart en bra dag. Jag och kidsen, sofie och Olle hängde på Long beach en stund i förmiddags. Sen lekte vi i trädgården och sen myste vi innomhus. Jag har fått härlig färg idag och det behövs, MIAMI coming up..

På onsdag drar jag till Miami och det är en behövlig ledighet, jobbat som en galning sista tiden. Dock har har jag sovmorgon imorgon, superskönt! :D

Igår var det ju valborg och jag tog några bilder.. Kameran dog dock lång innan kvällen var slut så ni som vill se andra bilder får ta er en kik på facebook. Här kommer massor av bilder från dagen och igårkväll..




















Hela gänget!!



























Min ögonsten fick avsluta idag igen.. LOVE HIM!!

So long, A



BBQ

Ikväll var det Valborgsmässoafton och BBQ hemma hos Sofia. Halloumin gjorde succé och guacemolen smakade mumma. Gänget drog ut och jag och min Sara drog hem och tvättade bort sminket med babywipes och ligger nu i sängen. Nu klagara hon på mig så hon kanske får sova på golvet!!!!

Här är en bild där Sara försöker sig på det omöjliga, le ett lika stort leende som mig!! Tappert försök ;)



so long,A och S

RSS 2.0