1 vecka kvar....

Dagen är nästan över och den har vart grymt bra denna med. Six Flags var GRYMT! Vi åkte alla bergbanor och de flesta var sjukt roliga. Favvon var nog Tatsu, man typ lång ner på magen när man åkte. Oj vad jag är trött, det blir inte mycket bloggande idag..

Imon är det Hollywood och sen får vi se vad vi hinner med!

So long, A

soorrryy.. inga bilder!!
eller förresten en sak till. Vi spelade kort här på kvällen, svinskoj. Maffia hette det! Thaimat var dagens middag!!

GOGOGOOOOOOOOOOO!!!

Vad gör vi? NU KÖÖÖÖÖR VIII!!!! Sixflags here we come.



tre taggade brudar!!!


so long, A

Universal Studios..

Hallå bloggen och alla mina kära läsare!

Idag har vi knallat omkring på en av LA´s alla kullar. Universal Studios-kullen närmare bestämt. Vi har sett alla shower utom en och åkt alla "rides". Såå himla roligt har vi haft det. Idag spenderade vi dagen tillsammans med Sofia och hennes två kompisar, Lukas och Veronika. Supetrevliga prickar även de, precis som Sofia, från Skövde.

Vädret har vart kanoners även om det blir hyfsat kallt på kvällarna. Dock tror jag att vi fryser lite mer då vi nog alla är lite solbrända ;)

Efter US åkte vi en sväng om det området som jag bodde i senaste jag var här, Glendale. Vi var inne i ett mall och shoppade loss, iallafall jag och Sara! THIHIHIHI!!

Idag blev det en blandad komott på köpta ting.. Allt från tvålkopp till en silvrig långklänning. Och imellan de där sakerna hann jag även handla en ny kavaj och en jättesöt liten nessesär.















So long, A



Venice -stranden!!!

HEEEEJ HOPP!! älskar alla kommentarer. Alla tjejorna här hälsar till sina fina familjer som kommenterar...

Vi har det iallafall fortsatt superbra. Idag har vi vart på Venice beach och både solat, shoppat och strosat! Vi alla är lite halvbrända här och där och lite fattigare efter en sån här härlig dag i solen. Tanken var att vi skulle mysa omkring i Santa Monica på kvällskvisten men vädergudarna drog en en tjock dimma över piren så det blev inget med det! Istället blev det thaimat och lite tjejsnack, vilket inte heller är så fel. Vi skulle oxå egentligen ha tvättat kläder på tvätteriet som ligger dörr i dörr med vårt fina hotell. Dock var det redan stängt så det får bli imon innan vi sticker till Universal Studios.

Har också hunnit med att träffa Sofia Lundh, en av tjejerna jag och Sara var i Miami med, och hennes två kompisar. De bor på samma hotell och ska förhoppningsvis följa med imon på US och på tordsaag på Magic Mountains (six flags).

Här kommer ytterst få bilder då klockan redan passerat 1.00 för längesen!!


utanför seaworld-posen!


gå på seaworld-posen


lekte med Toby och hon sjöng så fint för mig här!


häng i San Diego!



Grand Canyon



i las vegas i väntan på vattenspelet!

nu är det nana.

So long, A

SEA WORLD!!!

Jag är såå glad att vi åkte till seaworld, var mycket roligare än jag trodde det skulle vara . Sen så fick jag äntligen efter många års väntan bada med delfiner. det var massor utan shower och roligheter så hör kommer våran dag i bilder..














internet gillar inte mig så det blir inga fler bilder nu! Tack förresten till familjen Annerstedt som kommenterar så flitigt här på bloggen! MIn familj är också superduperduktiga men det är alltid roligt när det inte är ens egen familj som kommenterar. Fortsätt så Cissi, Jeppe och Disa, NI ÄR GRYMMA!!

So long, A

btw, nu är vi i LA. och här stannar vi i 6 nätter!! Yey!!

ännu en dag har passerat

tja bloggisen.. hade uppskattat lite fler kommentarer.. älskar när ni skriver lite..

Idag vakande vi sent och tog ddet lugnt som bara den. Började dagen på In n Out, som är en hamburgerkedja här i Cali. Svingott!! Vi drog oss vidare mot en slags shoppinghamn/ park/ mysigt område. Det var hur fint som helst och det passade att strosa omkring så vädergudarna inte ville ge oss strandväder. Det blev ytterst lite shopping och en SJUKT stor glass. Sen satte vi oss i en park precis vid vattnet och chillade järnet. När det gått typ 2 timmar köpte vi texmexmat och åt i parken. MUMMA!! Vi träffade även två svenska killar som var på semster, de skulle oxå på seaworld imon så vi lär nog stöta på dem igen..


Nu har vi handlat lite frulle och ska starx svira om till badkläder och åke till hotell och bada jacuzzi. Sen är det nog hyfsat tidigt läggdags idag igen då vi ska upp tidigt imon för att se alla delfiner och späckhuggare..









so long, A


San Diego.

Hejsan hoopsan. Nu är vi i San Diego och har hunnit med lite texmex mat och ett reaggeparty med en hel drös med härliga männsikor. Vi bor hos en kompis till Sara, supertrevlig kille som heter Tyler. Vi ska stanna här i två nätter och sen drar vi vidare norr ut.  Imorgon är det standen och sen på måndag är det Sea World.

Igår var verkligen en toppenkväll i Las Vegas. Som ni såg på det förra inlägget fick vi en liten fin lapp av våra grannar på hotellet. Vi "gjorde" en heldag på stripen och sen gick vi hem till våra norska kompisar. De hade bytt hotell och bodde nu på ett lite finare hotell än vad vi gjorde när vi bodde grannar. De var supertrevliga och vi gick ut med dem. Två av killarna gick till en klubb och två följde med oss. Vi gick till en cowboybar och både Erica och Lollis  red på en kossa och vi andra dansade hela natten.. Skitskoj med liveband och en massor av bönder.

Nu är det dansmatta och sen är det natten!!

So long, A

Va tror ni vi gjorde ikväll??

Norrmän till grannar...



so long, A

staden med för många hotell

Är precis nyvaken efter vår nadra natt i VEGAS. Igår kollade vi i det ena hotellet efter det andra. De är ju så sotar att det inte ens känns som hotell. Ska smita ut en svängf till poolen innan vi fortsätter vår vandring på the strip.

ciao,



treasure island









so long, A


bildbomben allanballan





















































dansen på  berget i nationalparken Zion får avsluta denna bildbomb! :D

so long, A

VEEGGGGAASS!!!

Datorn dör om två min men jag ville bara skriva att dagen har vart GRYM på alla sätt och vis och nu ligger jag i min säng, på vårt hotell, på the strip, i VEGAS!



soluppgång i grand canyon!

NATTI, A

Bad i fors och Grand Canyon.

Imorse var det bad i en fors precis utanför Sedona, fanns en slide som vi åkte i. Supermysigt ställe!! När vi var färdigbadade styrde vi kosan mot Grand Canyon. Ett snabbt stopp på Target och sen var vi framme. Detta stället är ju minst, om inte ännu, vackrare än Sedona. När man kommer åkande är det bara som ett stort hål i skogen. Denna canyonen är så sjukt fräckt.

Imorgon är det första Page och Antilope Caves för att sedan ta oss till Las Vegas för att spendera vår natt där!
Sen rullar det vidare mot Cali och nya äventyr. Förhoppningsvis skriver jag lite imon med!


















So long, A

Sedona, AZ.

GUUUUD SÅ VACKERT DET ÄR HÄR!!!!

Vi har nog hamnat på jorden finaste plats, det är så vacker att det går nästan inte sluta kolla sig omkring. Det är enorma röda bergskedjor som omger denna underbart fina bergsby. Mysiga resturanger, butiker och grymma vyer kryllar det av. Vi har spenderat en hel eftermiddag här och imorgon är vi tvugna att bege oss vidare. Kommer nog inte bli besvinka då nästa stopp är Grand Canyon, men det känns ändå lite vedmodigt att behöva lämna denna fina dal bakom oss.

Bilder kan inte beskriva hur fint det är men här kommer några iallafall!

'







So long, A

Dallas, sista dagen!

När jag ändå är i farten laddar jag upp lite bildern från sista kvällen i Dallas. Det var football på Tims skola, sen lite meximat och som grädden på moset en liten barrunda.

enjoy...












det går såå långsamt med dessa bilderna så detta får räcka!

So long, A

New Mexico..

Oj, lång dag idag! Mycket händelserik dag trots fjorton timmar i en och samma bil. Måste sova då det är upp med tuppen imorgonbitti. Vi är för tillfället i Albuquerque, NM på ett motell som är grymt. Gubben som tog emot oss var supergullig och hjälpsam. Free WIFI, free frukost och pool. Nog text här kommer några bilder från dagens händelser!










vi gillar texas.

Vi har det SÅÅÅÅÅ bra! Igår hämtade vi upp Lolita, Emsi och Ericisen på flygplatsen. Det var en svårt som bara den att hitta dit men tillslut var vi alla fem tjejor i våran lilla men grymma bil. Vi åkte hem till Timsan och chillade lite i poolen, lagade lasange och catchade up.

Tim bjöd hit några kompisar och grannar, jättetrevliga! Vi åt våran sjukt goda lasange och snackade ett par timmar. Det ena ledde till det andra och det slutade med att hela gänget drog till stan och dansade på en klubb/bar. Grymt härliga människor i alla fall. Erica och Louise slocknade vid 10tiden och sov närmare 12 h, men det var de värda efter en så lång flygtur.

Idag har vi bara käkat frulle och nu kollar vi på film, lagom lugn start såhär dagen efter.






so long, A

Dallas, TX

Dåligt med bloggande på roadtripen, men det hör nog till. Vi lägger iallafall upp videos på facebook så om man är intresserad av att höra våra ljuva stämmor kan ni kika där. Om fallet är så att ni inte pallar kolla fb så kan jag berätta att vi nu befinner oss i Dallas, TX. Jag och Sara kom hit i torsdags kväll och har iprincip inte gjort mer än att chillat och hängt med Tim. Tim är ju en kompis från Sverige för er som inte visste det.

Framtidsplaner har vi inte många än. Vi ska dock hämta upp våra tre brudar på flygplatsen och då blir det till att slå våra kloka huvuden ihop och få fram en rutt.

Det var nog allt för denna gången.

So long, A


nog vart i 10 stater nu...

New Orleans, Been there, Done that..

Igår var det full rulle, körde från Atlanta, snabb dusch och sedan ut på stan. Då vi inte har någon hårfön med oss passade det väldigt bra att ta en streetcar till downtown. Ut med huvudet och VOAILA. Snygga igen:D

Det var Bourbon street för hela slanten, lite kina mat och en STOOR drink som kallades handgranaten. Testade även på NO kändaste drink Hurricane, den var dock inget för mig. Vi drog oss hem efter att ha mött upp våra kära roomemate på en bakgata. Streetcar, facebook och två trötta tjejor somnade sedan snabbt i skön stor säng.

bilden för visa hur skoj vi hade det! Vi har även typ 10 videosar vi vill visa upp men internetet på donken vill inte samarbeta med oss så det får bli någon annan gång..




TEXAS, here we come!


New York- Willmington-Atlanta

vi är nu i Atlanta, GA och internete är inte dte mest pålitliga! Vi lever och vi älskar vårt liv. Då är två stora OTH-fans lämande vi Wilmington bakom oss med ett stor leende på läpparna då vi fick se precis alla de platser vi ville se. 6 timmare senare hamnade vi i Atlanta och nu efter en välförtjänt öl ska vi starx sova hemma hos ett random par som erbjudit oss sängplats fö natten!

vågar inte skriva mer för då dör säkert nätet!

So long, A


jag och lucas scotts hängsoffa!

de e över nu!

MITTT HJÄRTA BLÖDER..


flyger

12 oktober- JFK-Frankfurt med mina tjejor: Sara, Sofie och Emma.

Väl framme i frankfurt kommer en hel del tårar rulla då det är dags att säga hejdå. BUUUHUUU

MEN.. TAAADAA!! Då möter jag nämligen upp Stephanie, ni vet onsalatjejen jag var i Miami med.


TRALALLALLAA, kommer ha världens bästa avslut på världens bästa år!



stötte på pappas deli härrondagen med!

so long, A

done

Jag har gjort det, MIN SISTA KVÄLL SOM AU PAIR.

Mysigt som bara den med först middag, film med geroge och sen få natta både George och Priscilla.

Imorgon är det fashion night out i NYC, vilket är startskottet för fashionweek som är nästa vecka.

Fredag är det avskedsmiddag med ALLA på ccf, mummsfillibabba!!

Packningen börjar ta sig och rummet blir tommare och tommare.

Det var allat, tack och hej!

So long, A



PUSSS!!

Nu är hotelet i SF bokat, känns fanatsktiskt skönt! Dock är det vår slutpunkt på resan och vi borde egentligen boka fler under vår väg men nej.. jag tror vi ska freestyla mestadels faktiskt.. YEAAHH!!

Ska gå ner och se om Sanna och småkottarna har kommit hem!

So long, A


mapa, plz be there!

Den 13 oktober, klockan 10.10 kommer jag landa på Landvetter efter att ha varit bort i exakt 13 månader. GALET VA??

Jag tänkte egentligen skriva en massa smaskiga detaljer om vad som har hänt i helgen och idag men nu så insåg jag att jag har jätteviktiga saker att fixa innan jag åker. Så bloggen kommer kanske bli lite lidande, vi får väl se.

Imon börjar iallafall George i skolan igen så ett mindre barn att underhålla, skönt! Resten av crewet bestående av mig, Sanna, Austin och Priscilla ska och göra biblioteket osäkert. Endast 4 dagar kvar i GC, det känns att något att påväg att ta slut..

So long, A



sötaste kidsen!

Irene´s verk!

min mamma påminde mig om att jag glömt ladda upp bilder från orkanen som svepte förbi oss förra helgen. så hör kommer ett fåtal bilder som visar hur det såg ut när jag promenixade mellan mitt och ciccis hus.













palla fler fula bilder på det där...

so long, mer updatering när jag lagt mig i sängen!

Irene´s verk!

min mamma påminde mig om att jag glömt ladda upp bilder från orkanen som svepte förbi oss förra helgen. så hör kommer ett fåtal bilder som visar hur det såg ut när jag promenixade mellan mitt och ciccis hus.


back on track.

fartfylld helg med party, fest och rakade renar!

SKÅL.

so long, A




soffan och jag surfade ner till long beach. fanns en hel del snygga australiernare om man säger så.


:(

Målet med min dag idag var att försöka se något positivt i allt. JAG MISSLYCKADES!!
Känner inte alls för att leka glad och le hela tiden, men vad gör man inte för laget?!


sista mötet

MItt sista LCCmöte är nu avklarat! Vi slängde i oss en dounat hemma hos Dena och sen bar det av till vårt favvorstarre. Jag har äntligen lyckats samala ihop 30 stjärnor så snart ska det dimpa ner ett goldcard i min brevlåda! Det var tänkt att kortet skulle få pryda min scarpbook men nu när Starbucks har bestämt sig för att öppna i Sverige och Göteborg så får jag nog får jag nog göra plats för det i plånboken istället. thihihi!

Idag jobbar jag endast halvdag och sen ska jag, om allt går som jag vill, spela minigolf ikväll. Jag slängde precis iväg ett meddelande till alla brudsen så om ni är på blir jag mycket lycklig:D

Nu är det 8 dagar till jag och Sara lämnar GC bakom oss. LOVE MY LIFE!


Dags att åka till ishallen för att hämta george, sen poolen, sen OFF..

Här är mitt senaste fynd, jag bara älskar den!



so long, A



RSS 2.0